2777
2789
عنوان

بیاید ببینید اینا برای مهمون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شام برای پذیرایی قبل و بعد از شام چی؟

اونا هم کلی آماده کردم پس واسه چی از صب سر پا ام

میام مینویسم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

خسته نباشی عزیزم آره خیلی خوبه دست گلت درد نکنه

فداتشم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

خوبه بعد شام چی

فدات

اونا هم کلی آماده کردم پس واسه چی از صب سر پا ام

میام مینویسم

فداتشم

خیلی خوش بگذره، اصلا استرس نداشته لاش آروم و خنده رد باش ،هیچی قد آرامش و خوش اخلاقی صاحبخونه به مهمون نمیچسبد گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
فداتاونا هم کلی آماده کردم پس واسه چی از صب سر پا اممیام مینویسم

خوش بگذره 😍

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

این شام برای پذیرایی قبل و بعد از شام چی؟

سلام سیسی

دیشب نصفه شب رفتن خونشون ماام دیر خوابیدم صب هم دیر بیدار شدیم

تازه گوشی گرفتم دستم

بعد شام کلی خوراکی.....مثل چیپس پفک پفیلا پاستیل آب میوه تخمه ژله بستنی بیسکویت ....کلا از اینجور خوراکی ها...

میوه ... چای...شیرینی شکلات قلیون آجیل ...

کلا تنقلات ......

بعدش خیلیییی خیلی خوش گذشت هم خوراکی میخوردیم هم دور هم بازی جرعت حقیقت میکردیم بعدش فیلم ترسناک گذاشتیم تا ساعت سه صبح خونه ما بودن

اصلا نفهمیدیم کی وقت گذشت🤣

عااااالی بود👌