2777
2789
عنوان

مصدوم شدم

107 بازدید | 18 پست

وسط کلاس بسکتبال یکی تنه زد با انگشت اومدم رو زمین

الان انگشت شستم ورم کرده و درد میکنه

بهش چی بکشم؟

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس بگیر مطمعن بشی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

عکس بگیر مطمعن بشی

اخه اگر در رفته بود نمیتونستم تکونش بدم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

عکس بگیرید شاید گچ بخواد

نگا ورزش خیلی نیست معلومه که ورم کرده

اگر درسته باشه باید خیلی ورم بکنه و نباید بتونم تکون بدم

فهش بکش بهش..تنها کاری که به ذهنم میرسه

چه راهکار خوبی😂👍🏻

سوالی بود

اها

نه در نرفته

چون اگه در رفته باشه خیلیی ورم میکنه و قابل تکون دادن نبود

نگا ورزش خیلی نیست معلومه که ورم کردهاگر درسته باشه باید خیلی ورم بکنه و نباید بتونم تکون بدم

ورم میکنه و درد داره شکستگی نباشه ممکنه در رفتگی یا ترک باشه عکس نیازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز