2777
2789

بچها من شوهرم خیانت کرده و من فهمیدم ولی اون نمیده ک فهمیدم

دلم ازش سیاهه علاقه ایی به خرید کادو ندارم ولی هرسال میخریدم بنظرتون بخرم براش یا نه؟

شما چی خریدین؟ بگید ایده بگیریم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نخر

من و همسرم فقط تولد و عید وسالگرد ازدواج هدیه میخریم

اما برای پدرم کتاب گرفتم و برای پدرشوهرم کت و شلوار

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

استارتر اگر شوخی کردی که هیچ این سوال را پرسیدی ولی الان شما باید دنبال وکیل برای طلاق باشی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دیگه زندگیه دیگه اون ک نمیدونه من فهمیدم

نباید بگیری

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

استارتر اگر شوخی کردی که هیچ این سوال را پرسیدی ولی الان شما باید دنبال وکیل برای طلاق باشی

وتی شرایطشو ندارم باید چیکار کنم؟

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

حتما واسش کادو بگیر

بغلش کن و بوسش کن

بگو مرسی عشقم که خیانت کردی

تو هرررکار کنی برام مهم نیست😐😂💖

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وتی شرایطشو ندارم باید چیکار کنم؟

شرایط نمیخواد در بدترین حالت فکر کن ازدواج نکردی ومجردی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بی بی چکمنفی کادوی من بود خدا منو بکشه الهی راحت شم

بچه ها از اونور وضعیت کشورو میبینن خودشون دوس ندارن بیان😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)