2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 12844 بازدید | 1612 پست
اره بنیتارو نمیشناسم ولی آرزو و الهه خیلی خوبن.شمام خیلی مهربونی،و همچنین خیلی قشنگ حرف میزنی🤗❤️واا ...

من عضو گروهی نیستم..

فقط این سه تا خودت خانواده مجازی منید ـ.

بنیتا حرف نداره.. مثل خودت خونگرمه و مهربونه😄😌

اره تتغاری خوبه...

همون جا بمون نزار هیشکی بعدتو بیآد بینمون 😄😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

من عضو گروهی نیستم.. فقط این سه تا خودت خانواده مجازی منید ـ. بنیتا حرف نداره.. مثل خودت خونگرمه و ...

واقعا ذوق زده شدم😻خانواده

آره کم کم میشناسم🤭

باشه حتما😅❤️

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ذوق زده شدم😻خانوادهآره کم کم میشناسم🤭باشه حتما😅❤️

قربونت.

مراقب خودت باش. ــفرزندم....

شب خوش.

خوشحال شدم از اشناییتون نازنین بانو😉

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

من رو سعید عذت الهی کراشم 😐

😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

فدات فدات. ـحالا یک. دو، سه،،،، الی بیخیال غصه 💃💃💃😘

خدانکنه😍

مرسی😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

مگه میزارن بمونه🤣

ای بابا🤣🤣

قلب خودمیاا.. 😉

❤️شمام همینطور

به روی چشم سلطان😂

ممنون🤣🤙🏻

الهه اومدم گروهتون🤪😂😍

خوش اومدین😍❤️

گوگولی مگولی؟؟؟😐واسه پسر به این سن اخهههه😐😂

رفتاراشو ببین آخه😔

😔کراش من قشنگتره🗿🚬

نخیر

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

ممنون🤣🤙🏻

خواهش😉

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

عشق خودمیااااا😉

شما هم عشق منیییی

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم