2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11746 بازدید | 1564 پست
باشه🤣🤣🤣

😂تاثیر گذار بود نه؟🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی.. چی شد یهو. ـ؟ 😐

تاپیک زدم.

شعارررر

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

😂🤣🤣🤣آره

فکر کردم دیونه شدم😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

دوستمه بنیتا خیلی دخترخوبیه دختریه که یه سال باهاش دوستم و منو اجتماعی کرد و با همه آشنام داد و بهم ...

وای احساس مهم بودن کردم🤣🤣🤣دست بزنید برام😎😎😎

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

🤣🤣🤣🤣هعی یهو به سرم زد یا تاپیک سیاسی زدم🗿من تعلیق شدم میخندی😕

😂😂وای خیلی خوبی برم ببینم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

دوستمه بنیتا خیلی دخترخوبیه دختریه که یه سال باهاش دوستم و منو اجتماعی کرد و با همه آشنام داد و بهم ...

عه پس خوبه😅

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

آب قند بیارید

😂💔🤣🤣

فکر کردم دیونه شدم😂

🤣🤣🤣🤣به خدا دیوونه شدم

😂تاثیر گذار بود نه؟🤣

خیییلییییی

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم 

وای احساس مهم بودن کردم🤣🤣🤣دست بزنید برام😎😎😎

👏👏👏👏👏👏👏👏👏🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

🤣🤣چون واقعا مثل توصیفم بودی

عه پس خوبه😅

آره پس چیییی من الهه رو نجات دادم از تو وضعیتی که بود🤬🤬🤬