2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11421 بازدید | 1562 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرزو الو؟ اینجایی؟ کامنت هات واسم نمیاد

😂من الهه ام

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بخدا که اگه تگم میکردی پارش میکردم

دختر دیدم داره چرت و پرت میگه درخواست قبول کردم تو پی وی گند زدم بهش😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

🤣🤣خانواده بفهمن خفتم میکنن نمیدونم به کی بگم💔

عه پس نمیکنی. یهو گفتم این کارو کنی ابرو واسمون نمیمونه😂 نی نی سایت معروف میشه کلی مرد میریزه اینجا😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اره خیلی ازش بدش میاد اون روز میگه تا توپ نمیرسه به امیر همه جیغ میکشن مگه کیه این اخه🤧😂

عالیه😂😂😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

عه پس نمیکنی. یهو گفتم این کارو کنی ابرو واسمون نمیمونه😂 نی نی سایت معروف میشه کلی مرد میریزه اینجا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای غش

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

حسوده دیگه😂

دقیقااا😔

😂🤙🏻

وواییی خدااا😂😂😂😂

آره خلاصه 😂

😂من الهه ام

میدونم دیگه اینقدم خافظم ضعیف نیس😂

با ارزو بودم تگ نمیشه😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ااسمش چی بود؟

ولش دیگه گذشت