2777
2789
عنوان

💔😔چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11746 بازدید | 1564 پست
اگه شوهر خواستی با اردبیلیا ازدواج کن😔البته ازدواج نکن چون ما ضرب المثل داریم دختر فارس به پسر ترک ...

😂😂😂😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

نمیخام 🤣🤣🤣🤣🤣

پس مهم نیست

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا ما شادی کنیم اون امتحان بخونه🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳

🎉🎉💃💃💃

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

اکسشه خود سحر خودش گفته که خیانت کردهاخی چقدر کوچولویی😭😂

زنیکه داره زر مفت میزنه😒فکر کنم منظورش یه امیرحسینه دیگست🤣

امیر حسینه ما عشقه عشق

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عه🤣

اره فکر میکرد تعطیله ولی نبود🤦

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حذف شد از لیست الی منصرفم کرد😂

تورک قیزی دا ورمییخ آقا🤣🤣🤣🤣

🤣هه ایستیدیم دیم آمما وقت اولمادی