2777
2789
عنوان

ماشین خریدیم ولی خیلی ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست
فکر میکردم قیمت رو کم کنه،ممنون

منمروماشین حساسم خیلی یعنی ماشینم باید یک نقطه نداشته باشه و همه میدونن ماشین رو مثل گل نگه میدارم و وقتی میخام ماشینم رو بفروشم تو فامیل همیشه چند تا مشتری داره. اما وقتی شوهرم ماشین رو به جایی بماله میگم فدای سرت ، ضرر به جونت نخوره. دنیا ۲ روزه بیخیال.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم من خودمم به ماشین خیلی حساسم چه ماشین خودم چه ماشین شوهرم کوچکترین نقصی پیش بیاد زود به هم میریزم

اما به نظرم واقعاً ارزش نداره خوشحالی تو به خاطر همچین چیزی خراب کنی چون به راحتی قابل جبرانه و راحت میشه حل کرد این مسئله رو مدل،انشالله با دلخوشی ازش استفاده کنید و چرخش براتون بچرخه جسارتاً عزیزم

مدل چند بود ماشینتون و چند خریدی؟

درکت میکنم عزیزم من خودمم به ماشین خیلی حساسم چه ماشین خودم چه ماشین شوهرم کوچکترین نقصی پیش بیاد زو ...

ممنون از درکتون🙏🌹x22پرو اتومات مدل ۱۴۰۱،یک میلیاردو صدوشصت خریدیم

اصلا و ابدا پولتونو بابت x22 ندین این ماشین اگه بخرین هرروز به خودتون لعنت میفرستین صاحب اول و اخرش ...

شما نخر عزیزم،خوبه نوشتم خریدیم!!بعد شما میای تو دلم چرک میکنی؟!میدونی هم حالم بده!!یاد بگیریم کسی چیزی رو خریده تو دلش چرک نکنیم...شما سوار لندکروزتون حال کنین،ماوسعمون در همین حد بود

شما نخر عزیزم،خوبه نوشتم خریدیم!!بعد شما میای تو دلم چرک میکنی؟!میدونی هم حالم بده!!یاد بگیریم کسی چ ...

عزیزم دلت قرص باشع

سلایق آدما با. هم متفاوته

یکی یه ماشین رو دوست داره یکی نه

ما تجربه ماشین های mvm رو سه بار داشتیم یه بار ۳۱۵ـ و دوباررهم x33

نه اذیت شدیم

نه پشیمون

با خیال راحت و دل خوش هم استفاده کنید

عزیزم دلت قرص باشعسلایق آدما با. هم متفاوتهیکی یه ماشین رو دوست داره یکی نهما تجربه ماشین های mvm رو ...

خیلی ممنون عزیزم،چقدر حرفاتون بهم آرامش داد،خدا خیرتون بده🙏

خیلی ممنون عزیزم،چقدر حرفاتون بهم آرامش داد،خدا خیرتون بده🙏

ما وقتی اولین بار x33رو خریدیم

همه سرزنش کردن همسرمو که ماشین چینی چیه و....

عموم میگفت مثل دختر کور و کچل می مونه رو دستتون😄

اما ما چند سال دستمون بود خدایی کیفشو بردیم

اینقد باهاش مسافرت و اینا رفتیم و...اخرشم به بهترین قیمت فروختیم

هرکسی بر اساس تجربه و نگرش خودش به ماجرا نگاه میکنه

مطمئن باش بهترین لحظه ها رو باهاش تجربه میکنید به امید خدا

ما وقتی اولین بار x33رو خریدیمهمه سرزنش کردن همسرمو که ماشین چینی چیه و....عموم میگفت مثل دختر کور و ...

فدات عزیزم🌹روزمو ساختی😘انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره🙏بخدا بعضیا یه جوری میگن انگار خودشون سوار لند کروز میشن😂