2777
2789
عنوان

جاریم میتونه مهریشو بگیره یا نه

263 بازدید | 11 پست

جاریم با برادر شوهرم مشکل داره مطمئن نیستم اما فکر کنم خیانت کرده

جاریم رفته خونه مامانش برادرشوهرم خونه طلا ماشین

همه رو فروخته

ارز تون کوین خریده فرستاده کیف پول تون کیپر

الان هیچی به اسمش نیست پولیم تو کارتش نیست الان چی میشه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وکیل حرف بزنه ولی این چیزی که من خوندم فرار از دین ممکنه بخوره.کمش اینه مهریه قسطی میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خیانت هم کنه مهریه میدن به خانوم ربطی نداره

خب

با کاری که برادر شوهرم کرد چی میشه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اگه یک سال از رفتنش گذشته باشه نمیتونه بگیره

۳ ماه

اگه یک سال از رفتنش گذشته باشه نمیتونه بگیره

مهریه چه ربطی به سال داره هر چند سالم بگذره تا وقتی که نبخشیده طلاق نگرفته میتونه بگیره اگر هم همسرش چیزی نداشته باشه به اقساط میتونه بگیره

مهریه چه ربطی به سال داره هر چند سالم بگذره تا وقتی که نبخشیده طلاق نگرفته میتونه بگیره اگر هم همسرش ...

یک سال بعد از انتقال سند و فروش املاک فرصت هست ک خانم بخواد مهریه رو از املاک فروخته شده پس بگیره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792