2777
2789
عنوان

مادر بدبخت من...

474 بازدید | 11 پست

سلام نمیدونستم با کی حرف بزنم اینجا مینویسم شاید بتونید کمکم کنید،من تنها فرزند خونوادم دوساله ازدواج کردم،از بچگی یادمه همیشه زندگیمون پر از رنج و بدبختی بود پدرم معتاد و دست بزن داشت ینی هنوزم داره،هیچوقت تن به کار نداد و الانم بخور و نمیر کار میکنه ،ینی همیشه زیر خط فقر بودیم ارزو داشتم بزرگ بشم و دستم بره تو جیبم تا بتونم مادرمو ببرم بیرون و هرچی دلش میخاد براش بخرم ولی به هیچ جایی نرسیدم و دستم تو جیب شوهرمه و هیچوقت دلم نمیخاد اون کمکشون کنه،دلم خونه ازینکه میبینم پدرم مادرمو عذاب میده انگار براش یه کلفته تو اون خونه و من هیچکاری نمیتونم بکنم امشب اومده بود اینجا یکم دعواش کردم گفتم حق نداری مادرمو اذیت کنی اون با همه بدبختیات ساخته،تا دو کلام حرف زدم زد زیر گریه و قسم و ایه که من تقصیر کار نیستم بعدشم مادرمو گرفت و رفت خدافظی ام نکرد باهام...کلی گریه کردم پیش خدا که مادرمو از بداخلاقیای اون در امان داره الان دلم شور میزنه که خونه چه بلایی سرش بیاره ...اشتباه کردم باهاش راجع به مادرم حرف زدم الان فکر میکنه مامان خبر میده بهم سرش تلافی میکنه....من خیلی بی کسم هیچکسو ندارم به داد مادرم برسه تا کی باید بدبختی و فقیری بکشه...

خدا کمکتون کنه ان شالله

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بتونی یه کار در منزل یا هنری یاد بگیری بتونی پول در بیاری و به مادرت کمک کنی به آرزوت میرسی

یمدت کار اینترنتی داشتم حقوق داشتم دستم باز بود مجرد بودم پولشو خرج خونه میکردم الان بیکارم شوهرمم بیرون سرکار نمیزاره

یمدت کار اینترنتی داشتم حقوق داشتم دستم باز بود مجرد بودم پولشو خرج خونه میکردم الان بیکارم شوهرمم ب ...

میگم خونگی دست پا کن دیگه برگرد پیرا میشه 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
میگم خونگی دست پا کن دیگه برگرد پیرا میشه 

متاسفانه اصلا هنرمند نیستم تخصصم فقط اینترنت و کامپیوتره به هر دری زدم ولی درامدی کسب نشد یکی دوجام کار کردم تو سایتا پولمو خوردن