2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دومی به فاصله ۵ سال از اولی آوردم ولی الان نگاه می کنم اگه فاصله سنی اشون کمتر رود بهتر با هم جور می شدن

(من یعنی اولی ۴ سالش بود اقدام کردم )

دو تا که باشن خیلی بهتر با هم بازی می کنند و سرگرم می شن و کمتر حوصله اشون سر می ره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یزدان همش میگه چرا جوجو(کارتون) داداش داره من ندارم

بچه منم وقتی رفت مهد کودک انگار اونجا تازه متوجه شد بعضی ها خواهر یا برادر دارند می امد تو خونه گریه می کرد که من همیشه تنهام دوستم داداش (خواهر) داره منم داداش می خوام!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من دومی به فاصله ۵ سال از اولی آوردم ولی الان نگاه می کنم اگه فاصله سنی اشون کمتر رود بهتر با هم جور ...

الان ک فاصلشون ۵ ساله رابطشون چطوره لطفا جواب بده منم زایمان کنم فاصلشون میشه ۵ سال..

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

ایا اون بچه اکه میتونس انتخاب کنه،بازم انتخاب میکرد ب دنیایی ب این کثیفی بیاریش ک حتی جای خودمونم تنگه و تکلیفمون مشخص نی توش؟🤔مسعله این است

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

الان ک فاصلشون ۵ ساله رابطشون چطوره لطفا جواب بده منم زایمان کنم فاصلشون میشه ۵ سال..

الان هم خوبه با هم بازی می کنند ولی فکر می کنم هر چی فاصله کمتر باشه دنیاهاشون به هم نزدیکتر هست و تو درس ها و کارها بهتر می تونند کمک هم باشند و هم صحبت باشند!

فاصله که زیادتر باشه انگار بزرگتره خیلی بیشتر می فهمه و نقش اون عاقل تره رو داره!