2777
2789
عنوان

چند روز پیش رفتم بیمارستان

127 بازدید | 10 پست

داروخونه فاکتور هرکی رو که صادر میکرد مبلغو بهش میگفت و میپرسید میخوای داروهاتو بگیری؟ اگه میگیری نسخه تو بزنم.... بعضی ها خودشون چندتا داروی گرونتر رو حذف مبکردن. بیمارستان دولتی بود.... اونام که داروها رو حذف میکردن مشخص بود باباهان..

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی داروی مردم ایرانو تحریم کرده؟

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

یه تاپیک بزار به درد خودمون گریه کنیم فقط بلدید همه چی رو خراب کنید

الان ربطش به حرف من چی بود؟ هر کی مقصره خدا نابودش کنه هر کی هم مقصر رو سفید میکنه خدا نابودش کنه

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

من چن روز پیش رفتم دکتر واسم قرص کلسیم و ویتامین دی نوشتکلا شد ۷۰۰ تومنبه شوهرم میگفتم برو دو برگ از ...

منم میخواستم مکمل بخرم ۲-۳ تومن میشد . گفتم بذا جواب آزمایشمو بگیرم هر کدوم لازمه بخرم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند