2777
2789
عنوان

حاجت محال دارم چه دعایی جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو رو خدا ،خدا خیرت بده

بچه ها من یه نذرسراغ داریم واسه هرکی گفتم ازش معجزه دیده هفت بار سوره یاسین نذرمادرحضرت ابالفضل ع جواب میده اما یادتون باشه بعدازرواشدن حاجت سریع بخونید در واقع 14تا نذر میکنید 7تا شو میخونید 7تا دیگه رو نگه میدارید وقتی حاجت گرفتید میخونید. من سره هفتمی فرداش حاجت گرفتم که همون موقع 7 تا دیگشم خوندم. 2رکعت نماز هم خوندم هدیه کردم به حضرت ابوالفضل و مادرش امتحان کنید ایشالا دست پر میگردید از خوندنش!!️عزیزانم لازم نیست 7 بار سوره یس در یک روز بخونید!!️

ما بعد هفت سال ماشین خریدم و اینکه من همسرم شیش سال خونه پدر مادرم نمیومد همش کمتر از دوهفته اوکی شد آشتی کردن

بچه ها من یه نذرسراغ داریم واسه هرکی گفتم ازش معجزه دیده هفت بار سوره یاسین نذرمادرحضرت ابالفضل ع جو ...

منم هم مشکل مالی دارم هم شوهرم خونه خانواده م نمیاد،برام دعا کن خدا رزق و روزی منو هم بده،خدا خیرت بده منم حتما میخونم

قربونت برم مهربونبخدا روزی نمیگذره که گریه نکنمدوبار سقط کردم وسنم بالاس اصلا داغونم

گریه برای چی گلم

مگه میشه از خدا چیزی بخوای نده بهت

تا میتونی خودتو به خدا نزدیک کن

منم هم مشکل مالی دارم هم شوهرم خونه خانواده م نمیاد،برام دعا کن خدا رزق و روزی منو هم بده،خدا خیرت ب ...

عزیزم دعام کن این هفته میخوام یه کاری اوکی کنم که تو خونه راحت درآمد کسب کنیم اوکی باشه بهتون حتما معرفی میکنم تو این اوضاع گرونی هرچقدر در توانم باشه به همه یاد میدم یه ماهه دارم روش کار میکنم

قربونت برم مهربونبخدا روزی نمیگذره که گریه نکنمدوبار سقط کردم وسنم بالاس اصلا داغونم

عزیزم تو اینستا پیج دکتر معصومه محمدپور رو دنبال کن. خیلی راهنمایی های خوبی داره برای بارداری. هایلایتای بارداریشو حتما بخون. میگه با این روشایی ک من میگم خانم تا ۶۰ سالگی هم میشه بچه دار بشه

والله هرچه درتوانم دارم انجام میدمخداکریمه

دلت روشنه با نه

امید داری یا نه

اگر امید نداری نخون

هر وقت به خودت قبولندی که خدا مهربانه هرچی بخوای بهت میده به خدا درخواست بده

اگر میگی من میگم خدا که جواب نمیده بنظرم درخواست ندی بهتره