2777
2789
عنوان

باور نمیشه دو ماه دیگه 🤍🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 130 پست
خیییییلی بهم بدگذشت یعنی روزی نبود گریه و استرس و غم توش نباشه تو همه لحظاتش غمی ته دلم داشتم

ایشالا ۴۰۵ برات سال خوبی باشه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا.. خودشو گفت گمـونم 👌

واقعا حالم گرفته شد

مگه چی گفته بودم بی دلیل فحش داد

نی نی یار هم که انصاف نداره فقط قضاوت میکنه و الکی منو تعلیق میکنه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

واقعا حالم گرفته شد مگه چی گفته بودم بی دلیل فحش داد نی نی یار هم که انصاف نداره فقط قضاوت میکنه و ا ...

هیچی نگو.. کارشون همینه..

بزار نی تی یارو تگ کردم. ـ ادبش میکنه

اخه بیدلیل بیایی تاپیک مردمو بریزی بهم ک چی بشه..

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

هیچی نگو.. کارشون همینه.. بزار نی تی یارو تگ کردم. ـ ادبش میکنهاخه بیدلیل بیایی تاپیک مردمو بریزی به ...

مرسی قشنگم

دقیقا

من خودم بخاطر شخصیت خودم چیزی نمیگم

وگرنه زبون دارم ۱۰۰۰ متر

من هنوز تو ۱۴۰۳موندم

عه چه عجب

قبلا تو تاپیکم تگ کردم

دیروزم تو تاپیک وایب ریپلای زدم حستو نسبت به منم بگو جواب ندادی فکر کردم چیزی شده بی دلیل

عه چه عجب قبلا تو تاپیکم تگ کردم دیروزم تو تاپیک وایب ریپلای زدم حستو نسبت به منم بگو جواب ندادی فکر ...

احتمال حواسم نبوده رفیق

شرمنده قصدی نداشتم

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

عه چه عجب قبلا تو تاپیکم تگ کردم دیروزم تو تاپیک وایب ریپلای زدم حستو نسبت به منم بگو جواب ندادی فکر ...

چند نفر همزمان بهم پیام دادن

کجا تکم کردی ؟

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

احتمال حواسم نبوده رفیق شرمنده قصدی نداشتم

نه بابا🥰

2790
2778
2791
2779
2792