2777
2789
عنوان

بیایید راهنمایی برم خونم یا نرم

33 بازدید | 4 پست

تازه عروس هستم دوماهه ازدواج کردم ..خونم یه شهر دیگه هست که فاصلش نیم ساعت راهه ،از خونه بابام و پدرشوهرم . سه روزه اومدم خونه بابام شوهرم مریض شده دیشب خونه باباش بوده. امروز از سرکاررفته خونه .ظهری زنگ زد گفت میرم خونه، شب برم دکتر ..گفتم من میام شب با داداشم،گفت تو کجا میای بمون همونجا چند روز، گفتم چرا میام گفت بمون من مریضم توهم ممکنه مریض بشی.. ناراحت شدم بنظرتون برم یا نه بمونم خونه بابام ...حس اضافه بودن گرفتم انگار دوس داره تنها باشه.. نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کم بمون اگ بدتر شد برو یا رو ب بهبود شد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&