2777
2789
عنوان

کیا سریال بامدادخمار رو میبینن

238 بازدید | 15 پست

بنظرتون چی میشه؟ یعنی طبق کتابش پیش میره؟؟؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

شما کجا میبینید؟تلگرام دانلود میکنید ؟

تا کجا پیش رفتید هنوز به رحیم نرسید؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
شما کجا میبینید؟تلگرام دانلود میکنید ؟تا کجا پیش رفتید هنوز به رحیم نرسید؟

اره تو کانال های تلگرام میذارن

الان رسبده سر مراسم عقد محبوبه و اصلان خان

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگع طبق کتاب پیش میره ولی کاش قبل ازاینکه سفره بچینن جواب نه میداد نه الان ،چه جراتی داشته نه گ ...

سر سفره میگه نه؟؟؟ وای چه رسواتی ای شد😂

خجسته با همین پسرخاله نازبانوش ازدواج میکنه؟

اخه من کتابشو نخوندم درست فقط زدم جلو ببینم اخرش با کی ازدواج میکنه🤣

سر سفره میگه نه؟؟؟ وای چه رسواتی ای شد😂خجسته با همین پسرخاله نازبانوش ازدواج میکنه؟اخه من کتابشو نخ ...

خجسته خوشبخت میشه با یه دکتر با اصالت ازدواج میکنه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

منم نمیدونم

کتابش که عروسی توش نبود

محبوبه هم به منصور و بقیه گفته بود رحیم و میخواد بعدش میخواستن بزور شوهرش بدن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اره دیگع طبق کتاب پیش میره ولی کاش قبل ازاینکه سفره بچینن جواب نه میداد نه الان ،چه جراتی داشته نه گ ...

نه میگه سر سفره؟؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

سر سفره میگه نه؟؟؟ وای چه رسواتی ای شد😂خجسته با همین پسرخاله نازبانوش ازدواج میکنه؟اخه من کتابشو نخ ...

اره احتمالا سرسفره باید بگه دیگه جمعه قسمت اخرفصل یک میاد ،نه خجسته با یه دکتر ازدواج میکنه ولی اخرسر محبوبه ومنصور ازدواج میکنن