2777
2789

من بچم ۸ روزشه چند روز زردی داشت بیمارستان گفت لب مرزه درجه زردی ۱۴ شده بستریش کنین رگ نداشت ۴ بار پشت دستاشو سوراخ کردن تا خون بیاد منم مردم و زنده شدم

دو روز گذاشتم دستگاه تو خونه زردیش میره بعد صبح روز بعدش باز پوستش زرد میشه خیلی داغونم توروخدا بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم زردی داشت درجه ی زردیش ۱۲ بود یه روز ۱۳ میشد یه روز ۱۱ یادمه ۷ روز بعد از زایمان هر روز میبردمش بیمارستان دستای کوچیکشو سوراخ میکردن خون میگرفتن منم باهاش زار زار گریه میکردم دلم میسوخت براش ، یکی میگفت بذار زیر نور مهتابی

یکی میگفت آب انار بده یکی میگفت جلو آفتاب بذار

آخرش بردم پیش یه دکتری گفت ول کن نرو آزمایش الکی استرس نگیر ولی بهم توصیه کرد شیرخشک رو قاطی آب کنم آبشم یکم زیاد تر از پودر شیرش باشه هی بهش شیر بدم ک زردیش بره

هی بهش شیرخشک میدادم ک زردی رو دفع کنه

ولی مردم و زنده شدم تا بچم زردی رو دفع کرد

البته که باید دکتر ببری ...ولی تجربه خودمو میگم بهت...کلا از صبح تا شب زیر نور مهتابی باشه ...لباس رنگ گرم مثل زرد نارنجی حتی ملافه هاش لباس خودت هم هم این رنگ نباشه...من اون زمان ترنجبین بهش میدادم اصلا هم ضرر نداشت باز می خوای از عطاری بپرس ...تو غذات هم از ادویه و زردچوبه استفاده نکن به هیچ وجه

نگران نباش عزیزم از الان به بعد دیگه کبد بچه خودش زردیو کنترل میکنه اما پوست زرد و چشماش که زرده یه مقدار دیر از بین میره ولی مشکلی پیش نمیاد

پسر منم اینطوری بود نگران نباش

نگران نباش عزیزم از الان به بعد دیگه کبد بچه خودش زردیو کنترل میکنه اما پوست زرد و چشماش که زرده یه ...

فقطمیشینم گریه میکنم بخدا خسته شدم هر روز میبریم دستگاه میزنن هر دفعه یه عدده

نگران نباش عزیزم از الان به بعد دیگه کبد بچه خودش زردیو کنترل میکنه اما پوست زرد و چشماش که زرده یه ...

عزیزم درکت میکنم منم پسرم زردی داشت ۱۶ونیم بود زردیش

زیردستگاه گذاشتیم زردیش اومد مایین اما از فرداش دوباره پوست بدنش زرد شد

من خیلی گریه میکردم و غصه میخوردم

الان اگه زردیش روی ۱۰ و ۱۱ هست مشکلی نیست چون بچه از ۱۰ روزگیش بدنش میتونه این حر از زردیو کنترل کنه

پوست زرد و چشم زردش هم یه مقدار دیر رفع میشه

پسر من تا ۳ ماهگیش هنوش یه مقدار پوست بدنش و سفیدی چشماش زرد بود