2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه قیمتی هست ولی یه سایت بهت معرفی میکنم امیدوارم به دردت بخوره

دوره های زبان اصلی رو با زیرنویس گذاشته مفففت

Git.ir

فقط هر دوره ای رو خواستی خودشو بخری بهتر از اشتراک خریدنه چون نامحدود بهش دسترسی داری

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

اگه مدرکش برات مهم نیست، خیلی منابع در نت هست که می تونی مجانی یادبگیری به خصوص اگه زبان انگلیسیتون خوب باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دوره خوب میشناسید؟ اینکه میگن دوره پایتون یعنی چی؟

پایتون زبان برنامه نویسیه ولی از اکثر دوره هاش به درآمد نمیشه رسید

یه جورایی پیش نیازه

باید فریمورک ازش بلد باشی مثلااا جنگو

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

فریب دوره های رایگان یا ارزون رو نخر اینا 99 درصدشون هیچ علم و تخصصی بهت منتقل نمیکنند که هیچ باعث میشن حتی شاید از این زمینه دلزده بشی چون پشت یه دوره ی رایگان تو بیشتر حالت ها یه مدرس بی تجربه هست یا برای بازدید گرفتن و پول درآوردن از یوتیوب و تبلیغات و اینا هست یا میخاد بعدا ادامه دوره را قالب بکنه به نظرم بهترین دوره برای شروع دوره ی 12 قدم برنامه نویسی هست که فکر کنم حدود 12 تومن هست و ارزششو داره پایتون زبان خوبی برای شروع نیست پایتون یه زبان ساده هست ولی برای حرفه ای شدن و پول درآوردن ازش زحمت خیلی زیادی نیازه اگه میخای زودتر به درامد برسی سمت پایتون نرو یا اگه میخای اصولی یاد بگیری بازم سمت پایتون نرو به نظرم برای شروع زبان سی پلاس پلاس بهتره و بعدش پایتون یاد بگیری مکمل عالی میشه ولی یادت باشه بعدا هم دوره های دیگه رو پولی بخری و البته قشنگ تحقیق بکنی مدرس باتجربه دوره ی با کیفیت باشه و پشتیبانی داشته باشه اینجوری میتونی یه برنامه نویس واقعی بشی

🍁