2777
2789
عنوان

حس میکنم دوسم نداره شما چی میگین

108 بازدید | 7 پست

شوهرمو میگم تب داشتم دیشب قرص مسگن قوی خوردم ب امید اینکه بهترم شه اما نصف شب لرز تب گرقتم از خواب پریدم انتظار داشتم شوهرم اونموقع بغلم کنه لرزم کم شه بعد میدونین چی گف گف زیاد نزدیک نشیم منم تب میگیرم ازت منو برد دکتر ساعت ۳ صبح ولی بااین حال ک دیشی داشتم سرم بعم دادن انتطاز داشتم امروز زودتر از سرکار بیادخونه بچهارو لااقل نگهداره خودم زنگ زدم بیا ک تهوع دارم اونم با زورناله ک خوابم میاد اینا یکم بچهارو نگهداشت چقددلم تنگه براخودم هیچ الرزشی براش ندازم

درکت میکنم

ولی انقدر چیزای بدتری از مردا دیدم که میگم بگذر همینم که به فکرته انجام میده یه کارایی خوبه.

مردا خیلی کثیف شدن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنمولی انقدر چیزای بدتری از مردا دیدم که میگم بگذر همینم که به فکرته انجام میده یه کارایی خوب ...

فک کن امروز حال من بده پاشده اومدع خونع میگع مامانم تنهاس ببرمش بیرون فرداشب بیابریم خونش واقعا این منو چس فرض کرده خاک توسرمن یمقداز اصافع وزن دارم شاید فک مبکنه خیلی جون دارم

ساعت سه گفتی بردتت دکتر خوبه دیگه

میدونی زیاد نباید از مردا اونجوری ک ما بهشون میرسیم در بیماری توقع داشته باشیم اوناهم برسن

من همسرم مریض بشه تب کنه من تا خود صبح بالاسرش میشینم چکش میکنم حالشو

ولی وقتایی که من تب میکنم فقط ی جمله میگه بخابی استراحت کنی تبت میاد پایین 😐😂

یادمه ی بار سرم زدم بعد بهم گفت کار دفتر زیاده میای الان بریم کمکم کنی برگام ریخته بود از اون حرفش😂😂

مردن دیگه زیاد حساس نشو

ساعت سه گفتی بردتت دکتر خوبه دیگهمیدونی زیاد نباید از مردا اونجوری ک ما بهشون میرسیم در بیماری توقع ...

دقیقا دیشبم همینو گف فک میکرد اداس مدقع خواب گفت بیا قرص بخور بخلب خوب میشی