2777
2789
عنوان

من دیگه نمیکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت کنکورم تجربی دنبالم میاد این بشر نمیزاره برممیگه خونه اجاره میکنم هر جا بری طلا هامو میفروشم اجا ...

نقش بابات چیه؟ سعی کن یک رشته ای قبول بشی هرجور شده و از شهر بری بعدش هم شجاعت نیازه که بهش با نهایت احترام بکی اگر میخوای باهات قطع رابطه نکنم دنبالم نیا

نهایت افراط و تفریطه واقعا

با دعوا و جنگ چادر بزار کنار

دقیق یک سال تمام دعوا کردم یک سال کامل

هر روز میگم من حجابمو رعایت میکنم چادر نمیخوام

یک بار فقط از در مدرسه تا بلوار وسط خیابون بی چادر رفتم مامانم اونجا بود میخواستم برم ازش کتابمو بگیرم برگردم داخل مدرسه مانتوی مدرسه رو هم دیدی چه گشاده

اومدم خونه یه دور کامل دعوام کرد بعد هم یک ماه تمام پول تو جیبی بهم نداد اون ماه رو از دوستم قرض گرفتم ماه بعد بهش برگردوندم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻

دقیق یک سال تمام دعوا کردم یک سال کاملهر روز میگم من حجابمو رعایت میکنم چادر نمیخوامیک بار فقط از در ...

وای چقدر رو مخ مامان یکی از دوستام همینطوریه انقدر مامانش میپیچونه ساعت ۲ از خونه میره بیرون فک کن

🍓🐈Daddy's girl☁️
نقش بابات چیه؟ سعی کن یک رشته ای قبول بشی هرجور شده و از شهر بری بعدش هم شجاعت نیازه که بهش با نهایت ...

بابامم پشتشه ولی وقتی گفت منم میام بابام بهش گفت یا همین شهر دانشگاه قبول میشی یا اگر نشدی رفتی شهر دیگه میری خوابگاه نمیزارم مامانت خونه اجاره کنه دنبالت بیاد

تنها امیدم همینه حداقل دانشگاهم رو یه شهر دیگه قبول شم چهار سال دانشگاه رو ازشون دور باشم یکم اون حجم کنترل کم میشه حالا محل خدمتم خم بیوفته همینجا اشکال نداره

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻

وای چقدر رو مخ مامان یکی از دوستام همینطوریه انقدر مامانش میپیچونه ساعت ۲ از خونه میره بیرون فک کن

همش میگم.کاش شاغل بود

بدبختیم اینه بیست و چهار ساعت خونه اس نمیره بیرون

هدفت پزشکی یا دندون نیست؟

نه دیر شروع کردم نمیرسم به اونا

فرهنگیان که قبول شم یه حداقل حقوقی دارم شده چندرغاز دوران دانشجویی

وقتی خوابگاه باشم دیگه لازم نیست ثانیه به ثانیه التماسش کنم واسه پول که اونم گرو کشی کنه یا چادرتو دوباره میپوشی یا بهت پول نمیدم

این کار ها ازشون برمیاد

یعنی مامانت با خودش نمیگه که ۵سال دیگه دخترم با این کارا هیچی سر نمیکنه؟

من بی ادب نیستم ولی دور از جون شما اگر عقلش میرسید که با توضیح و دلیل قانعم میکرد نه اجبار و زور و تنبیه

منم بهش میگم مامان تو که تا اخر عمرم نمیتونی کنار من باشی و کنترلم کنی من اولین روزی که اختیارم بیوفته دست خودم چادرمو برمیدارم

میگه غلط کردی منم میگم حالا خواهی دید

ولی خب تحملش همین الان هم سخته

من بی ادب نیستم ولی دور از جون شما اگر عقلش میرسید که با توضیح و دلیل قانعم میکرد نه اجبار و زور و ت ...

بخشید ولی من جا شما بودم کلا چیزی سر نمیکردم قبح ماجرا بریزه یکی از آشناهای ما درمورد مشابه رفت حتی تتو کرد

بخشید ولی من جا شما بودم کلا چیزی سر نمیکردم قبح ماجرا بریزه یکی از آشناهای ما درمورد مشابه رفت حتی ...

جدی جدی با بابام و داداشم سه تایی دست به یکی میکنن میکشن منو

واقعا این کارو میکنن ازشون بر میاد سر حجاب به شدت حساسن