2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 48 پست
ان شاالاه .... کی میخای ازمایش بدی؟؟ان شاالاه خدا سعادت مادرشدنو بهت بده

ایشالا عزیزم فعلا میخوام سه چهار روز دگ صبر کنم ببینم چی میشه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
نه نزدم آخه متن تجربه تاخیر تا 14روز هم داشتم وای عمین ب این سه روز دل خوش نمیکنم

منم از وقتی اقدام کردم تا بیست روز عقب مینداختم رفتم دکتر گفت اسپرم شوهرت ضعیفه دارو داد گف احتمال زیاد این ماه ج میگیری بیستم موعدمه از هشتم سینه درد داشتم نمیدونم گیج شدم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ایشالا عزیزم فعلا میخوام سه چهار روز دگ صبر کنم ببینم چی میشه

پناه برخدا چن وقت اقدامی 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
از بی بی چک متتفرم.فقط اعصاب آدمو خورد میکنه...

واقعا فکرم خیلی مشغوله 😢😢

حتما دعا میکنم. منم حاجتی دارم سر هر نماز با هر دعایی هر کی به ذهنم بیاد رو دعا میکنم مخصوثا کسایی ک ...

پس منم دعا كن امروز سقط كردم بعد ده سال انتظار

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن

الهی بمیرم خیلی سخته ایشالا ددوباره مامان بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی .... چرا سقط شد عزیز قربونت برم چقد بد 😢😢😢

من نه ماهه مشکلی هم نداریم نمیدونم چرا نمیشه

ان شالاه این ماه هردومون دامنمون سبز میشه 

به دعاي شما عزيزان دوماه بارداري چه لذتي داشت زود تموم شد

عزیزم همینکه حامله شدی خیلی چیز بزرگیه تحت نظر پزشک باش. ک بتونی بعدی رو نگه داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ده روز از پیری قبلی گذشته و تا موعدم خیلی مونده ولی سینم درد میکنه عجیبه من فقط وقتی باردار میشم سینم درد میگیره 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻