2777
2789
عنوان

اینو پس بدم یا نگهش دارم تو جهیزیه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 23 پست
چرا؟برای مراسم خوبه برای شربت...

مراسم که ۱۰ سال یبارهم نمیگیریم تازه کل شربت و نمیتونی خالی کنی شیرش بالاتره باید کجش کنی

وای به کلمنی که شیرش هم چکه کنه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراسم که ۱۰ سال یبارهم نمیگیریم تازه کل شربت و نمیتونی خالی کنی شیرش بالاتره باید کجش کنیوای به کلمن ...

آفرین منم میخواستم بگم شیرش هم چکه کنه

برادرم رفته بود یکدونه از این کلمن شیشه ای ها خریده بود که مثلا برای خودش شربت درست کنه شکمو هست اولا هر چی میریخت پر نمیشد بعد کلی فضا تو کابینت میگرفت همش هم استرس شکستنش رو داشت آخرم شیرش چکه میکرد

مراسم که ۱۰ سال یبارهم نمیگیریم تازه کل شربت و نمیتونی خالی کنی شیرش بالاتره باید کجش کنیوای به کلمن ...

خواهرمن مدام توتابستون مراسم داره برااون من بهش گفتم بگیره....اکثرا ماازکلمن پلاستیکی استفاده میکنیم دیگه گفتم ظاهرخوبی نداره شیشه ای بگیر....