2777
2789
عنوان

از انتظار کشیدن خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست

تو الان توو دوران سخت و استرس زایی هستی و انقد فشار درس و... روت هست که اگه یه سگ هم بهت توجه میکرد وابسته میشدی، منظورم اینه حست فقط بخاطر شرایطت هست

من همیشه میگم آدم باید به بدترین شرایط فکر کنه، یعنی فکر کن داری زمانتو هدر میدی درنهایت هیچی قبول نمیشی، اونم میره با یکی دیگه و اصن یادش میره اسم تو چی بوده و تو میمونی و زمانی که از دست دادی و یه کوه حسرت

پس فقط بلاکش کن، روز ها گوشیتو بده مامانت و بگو به هیچ عنوان بهت نده و شب ازش پس بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مشاور تحصیلی خیلیاست مطمئنن هم یکی ودوست داره نه شما اگه بهتون علاقه داشت بهتوندمیگفت مرداهیچ وقت کسی ودوس داشته باشن ازش بیخبر نمیشن البته الان بهدخاطر سن کمتونه اینطور توهم زدین بشین خوب درستو بخون انشاءالله یه شغل مناسب هم برات جور بشه بعدش اون موقع موردمناسبی که عاشقش بشی خودش میاد سراغت الان بافکر وخیال پوچ آیندتو خراب میکنی احساسات وبزار کنار عقلانی فکر کن

21

همونه

گندهتر از این مشاور نبود که باهاش مشاوره برداری؟!

هیچی عزیزم، خاک بر سرش بهت پیشنهاد داده رد کردی حالا افتاده سر لج و لجبازی و وظیفهاش رو انجام نمیده.

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

اره دیگه رتبه برتر بود ازش مشورت گرفتم دانشگاه تهران قبول شده

اخه پسر ۲۱ ساله چه جذابیتی داره

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

تو الان توو دوران سخت و استرس زایی هستی و انقد فشار درس و... روت هست که اگه یه سگ هم بهت توجه میکرد ...

ممنون الان خروج میزنم از اکانتم کلا و بعد از کنکور اکانتمو چک میکنم
خودمم میدونم بخاطر این دورانه و اینجوری وابستش شدم چون حتی ندیدمش اصلا و از اخلاقشم خوشم نمیاد
اینکه به شدت ذهنم درگیرش شده چی همش انلاین بودنشو چک میکنم

همونهگندهتر از این مشاور نبود که باهاش مشاوره برداری؟! هیچی عزیزم، خاک بر سرش بهت پیشنهاد داده رد کر ...

مشاوره نگرفتم باهاش رتبه برتر بود یه جلسه ازش مشورت گرفتم برای راه درس از اونموقع به بعد خودش پیگیر شد

ممنون الان خروج میزنم از اکانتم کلا و بعد از کنکور اکانتمو چک میکنمخودمم میدونم بخاطر این دورانه و ا ...

خداروشکر که انقد دختر عاقل و قوی ای هستی که به خوبی فهمیدی دوران حساس و مهمی داری و ارزش نداره بخاطر هیچکسی این دوران رو از دست بدی

مشاوره نگرفتم باهاش رتبه برتر بود یه جلسه ازش مشورت گرفتم برای راه درس از اونموقع به بعد خودش پیگیر ...

تموم کن مشاوره رو باهاش

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻