2777
2789

من خیلی استرسی ام بشدت!

به هر جزئیات زندگیم اهمیت میدم و سرش غصه و استرس میکشم!

حتی وقتی میخوام با دیگران صبحت کنم استرس میگیرم

استرس همیشه با منه!

مریضم کرده مدام معده درد و درد قفسه سینه دارم اما نمیتونم استرس نکشم ! نمیتونم به هر چی آنقدر فکر نکنم !!!

چیکار کنم ؟

اصلا احساس میکنم تو این جامعه دووم نمیارم خیلی سادم و خیرخواه دیگران اما بقیه اصلا اینطور نیستن !

دلم میخواد همیشه خونه باشم و تو تنهایی خودم عشق کنم !!!!

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زود استرس میگیرم از درون میلرزم فعلا که کم نشده بیشتر شده

عین بچه ها میشم گریم میگیره 😔

دلم میخواد مثل یه بچه که تو شلوغی شهر دنبال بغل امنه ، منم بغل امن مادر پیدا کنم !!!!

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

عزیزم اول اینکه حتما ورزش کن ک بسیار اثر داره دوم پیاده روی کن

نمیتونی باشگاه بری رو گوشیت یه برنامه ورزشی از گوگل پلی نصب کن و خودت ورزش کن

سوم رو فن بیان کار کن و بیشتر توی اجتماع باش ک موقع حرف زدن استرس نگیری البته قطعا اوایلش استرس شدید داری شاید یکسال دوسال طول بکشه و بالاخره تموم میشه

چهارم تنفس شکمی را کار کن

پنجم شبا گلاب بو کن

ششم شبا قبل از خواب یه ق مربا خوری تخم اسفند با یک ق سکنجبین توی یه لیوان آب حل کن و بخور(تخم اسفند را نباید بجوی)برای رفع افسردگی و آرامش خوبه

هفتم ب خدا توکل کن صلوات بفرست قرآن بخون ذکر لا حول و لا قوه الابالله بگو ک آروم شی

کتاب بخون رو اعتمادبنفستم کار کن

و همه مهم تر از هیچ کس انتظاری نداشته باش فقط از خودت توقع بجا داشته باش

و اجازه نده کسی توسری بهت بزنه و دلتم برا هیچ کس نسوزه الا خودت ولی ظلم نکن کاری هم میتونی برای دیگران بکنی اگه قدردانه انجام بده ولی دلت نسوزه

شکر گذاری و مدیتیشن هم خوبه برای آرامش

اگه تونستی یه مهارتی یه هنری برای دل خودت یاد بگیر انجام بده

جمله آخرم بگم و برم

من خودم استرسیم از همه اینا هم نتیجه دیدم منتها ممکنه شروع کنی هی رها کنی ممکنه چند سال طول بکشه ادامه بده و ناامید نشو فقط ب فکر سلامتی و آرامش خودت باش

هیچی ارزش نداره غیر از خودت و سلامتیت و ارامشت

خیلی یک مدت شدید درحدی که سرکیجه و تپش قلب میگرفتم گلوم خشک بود افتضاح بود وضعیتم،بعدش یکدفعه ویتامین های بدنم از بین رفتن و به خودم اومدم یعنی کنترل کردم ولی هنوزم علائم و درد بالا رو دارن