2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری ریسک میکنی قرار نیست همه مثل شما روی داراییشون قمار کنن...

خیر بنده تریدرم و با پشتیبانی اصلیشون هماهنگم و خب چون از طرف اموزشگاهم اطمینان بیشتری دارم و بعدشم صرافی های ایرانی اصلا جای سرمایه گذاری نیست

و بعدشم من ایپی ایران وارد نمیشم (با اینکه با ipایران هم مشکلی ندارن)

خیر بنده تریدرم و با پشتیبانی اصلیشون هماهنگم و خب چون از طرف اموزشگاهم اطمینان بیشتری دارم و بعدش ...

الان دیدم ۱۶سالته اشکال نداره تو کار کن داراییت در حدی نیست ک بخواد بلوکه بشه😂هزینه بلوکه شدن از داراییت بیشتر میشه واسه خارجیا نمیصرفه..

😭😭🫠

عزیزم نگران نباش منم نمیتونستم وارد بشم، الان انگار اوکیه، پولت اومد به حسابت؟ ولی من نظرم بین ملی گلد و میلی، انگار میلی روون تره، نمیدونم باز...من هر دو رو دارم ولی خب چی بگم

عزیزم نگران نباش منم نمیتونستم وارد بشم، الان انگار اوکیه، پولت اومد به حسابت؟ ولی من نظرم بین ملی گ ...

نه هنوز پول نیومده به حسابم 🥲🥲🥲

به امید ارزو های قشنگمممم

عملا باید انجام میشد چون دوتا سیکل بانکی پایا رو رد کردی، داخل فاکتورت برات نوشته : ارسال به بانک ...

ارع نوشته کی میزنه نگرانم 🥲🥲

به امید ارزو های قشنگمممم

2790
2778
2791
2779
2792