2777
2789
عنوان

خصلتای بدتونوبگین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست

مهربونی بیش از حد

به شوهرمم زیاد غر میزنم ازشم معذرتخواهی میکنم ولی حق با منه یه سری کارارو انجام نمیده منم مجبور میشم غر بزنم🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اونا فک میکنن من احمقم

توهم یه مقداری از بخششت کم کن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

منم با بکی از فامیلامون تو یه ساختمونیم منم هر چی درست میکردم بهشون میدادم ماکارونی ، انواع اش ، و حتی گوشت گوسفندی و سوغاتی از شهرستان میاوردم بهش میدادم ولی الان فهمیدم یک درصد هم ارزش ندارن من بهشون چیزی بدم

حاجی حال یه ایران بده 💔🖤 یه روزی ازادیمونو جشن میگیریم 🙂

خب نده

بنظرم باهاشون مثل خودشون رفتار کن

ببین من با شوهرم دعوام شده بود

شدید ها

ما هم تو یه ساختمون بودیم

مادر شوهرم و خواهر شوهرم برداشتن شوهرم رو بردن خرید

بخدا که نون دلت ی جایی میخوری

حالا از بچه هات . از عروسی دومادی چیزی

ولی اینو آویزه گوشت کن با هرکی مثل خودش

یکی دیگه هم اینکه کسی کاری برام انجام بده خودمو هلاک میکنم تا جبران کنم کارشو از بقیه اصلاااااا انتظار ندارم خودشون میکنن ولی منم که اذیت میشم

حاجی حال یه ایران بده 💔🖤 یه روزی ازادیمونو جشن میگیریم 🙂

زود رنجم زود عصبی میشم، مثلا یه سوال ازم میپرین مثال میگن رنگ شالم قشنگه؟ اگ واقعا قشنگ نباشه میگم نه سلیقه ی من نیست کلا رکم وقتی سوالی بپرسن راستشو بهشون میگم ولی اونا ناراحت میشن! ☹️وقتی عصبی بشم فقط دهنمو باز میکنم و چشامو میبیندم... واینکه یکم بداخلاقم 🤭🦦🚶♀️🚶♀️🚶♀️

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

من زیادی مهربونم البته به گفته اطرافیانم وکمی هم خجالتی واین باعث سواستفاده دیگران شده

جدیدا هم متاسفانه کمی حسود شدم که اصلا دوست ندارم حسادت رو فکر میکنم این حسادت من ناخواسته به خاطر مشکل مالی که داریم به وجود اومده که دست خودم نیست