سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4085 عنوان میشه بیاین 29 بازدید | 3 پست چطور یسری ها میگن دانشگاه خوبهوالا اصلا خوب نیست من هر شب میام خسته ی عالمه درس و همکلاسی هایی که بعضی هاشون نچسبن چطوری چهار سال تحمل کنیمخیلی ناراحتمالان یسری ها میگن نرو، اخه نمیشه که میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه امروز | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13596 منم خسته میامخون دماغ شدم از فشار درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4085 منم خسته میامخون دماغ شدم از فشار من خوابگاهی هم هستم🫠سخته سخت میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13596 من خوابگاهی هم هستم🫠سخته سخت حق داری درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست