2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

74 بازدید | 10 پست

متاسفانه هیچ دوستی ندارم باهاش حرف بزنم درد دلهامون بگم فقط هوامو خانوادم دارن.من و شوهرم عقدیم و قبل از این من با کسی دیگه ای نامزد بودم و ۱ ماه نامزد بودیم تموم کردیم الان نمیتونم حرفهامو به کسی یا دوستی بگم فردا پس فردا بخوام جدا بشم کسی بدونه اطلاع داشته باشه.هیچکسیرو ندارم و حتی نمیتونم چیزی بگم از مشکلاتم انگاری فکر میکنم تقصیرات مردم به گرون من خواهند انداخت همش خوبیهامونو جلوه میدم چیکار کنم.خانوادم میگن یه زمینه بده به فامیل و دوستات تا اطلاع داشته باشن نکن نگن فردا پسره دختره رو نمیخواستم واقعا بلد نیستم ولی شوهرم خیلی اذیتم میکنه ولی نمیتونم بگم.چیکار کنم

کمکم کنید 😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جدا شو به خانوادت بگو حتما

منظرم مشکلمو به هیچکسی نمیگم نه دوستانم نه فامیلامون منظورم یواش یواش بگم تا بعدا شوکه نشن حرفم اینه.تو بیرون همه من و شوهرمو خوب میبینند ولی همش دعوا و فحش.یه هویی بخوایم جدا بشیم همه فکر میکنند شوهرم منو نخواسته

خب کم کم به خانوادت بگو

پدرو مادرم و خواهرم میدونن ولی هیچ دوستی ندارم باهاش دردو دل کنم رابطم هم با فامیلامون خوب نیست صمیمی نیستم.ولی یهویی بشنون ما دارین جدا میشیم میگن شوهرش نخواسته اینها که باهم خوب بودند شوهرش که بهش میرسید باهم خوش بودند حتما شوهرش نخواسته.میفهمی چی میگم.ولی کاش یواش یواش همه ببیند که چجوریه شوهرم آدم بددهن آدم زورگو آدمیه که میخواد منو از خانوادم جدا کنه تهمت میزنه و اذیتم میکنه.میفهمی چی میگم فقط قورت میدم انکاری سر نامزد قبلیم که همه از اون دفاع کردند دیگه نمیخوام کسی مشکلاتمونو بفهمه.واقعا همه ی فک و فامیلامون از اونها دفاع کردند شوهره عیاش بود ولی سر این واقعا ترس تو وجودم ریخته.شوهرم به پدرم فحش میده آرزوی مردن پدر منو داره ولی از فامیلامون بریدم انگاری اینبارم بگم بفهمند منو مقصر خواهند داد.میترسم😔😔😭😭

پدرو مادرم و خواهرم میدونن ولی هیچ دوستی ندارم باهاش دردو دل کنم رابطم هم با فامیلامون خوب نیست صمیم ...

ببین به هیچکس ربطی نداره کاری که آرامش بهت میده رو انجام بده

فامیل همیشه دهنش بازه بیخیال

https://uupload.ir/

خب کم کم به خانوادت بگو

هرچی میخره نشون میدم بگم شوهر من منو دوست داره ولی از داخل فقط دعوا و متنفر بودن.شوهرم تو یک شهر ده ای هستش دیر به دیر میاد.ولی وقتی میاد جوری بیرون نشون میدیم که انگاری خوشبخت ترین آدمیم ولی دعوا حتی بین دو خانواده وچود اومده و بحث و اعصاب خورد کنی منم بخاطر ترسم که اونوری فامیلامون هیچکس پشتم نایستادن جز پدرو مادرم.اعصابم داغونه😭😭😣😣