2777
2789
نمیسوزه... تیغ میره تو صورتو بنظرم لذت بخش ترین و تحریک کننده ترین حس دنیاستحس میکنی مردت داره ماچت ...

باورم نمیشه کسی این حسو دوست داشته باشه و انقدرم لایک بگیره🥲

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه کسی این حسو دوست داشته باشه و انقدرم لایک بگیره🥲

یعنی چی اخه واقعا لذت بخشع بخدا

مث این میمونه ی مرد بگه گردن دختر برام ظریف و تحریک کنندس

خب گردن کلفت و ریش سیاه کلفت پسر برا ما زنا مردونستو تحریک کننده یجوریه

انگار ی مرد با اون قدرت اومده چسبیده به تو

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ من دختر مظلومی ام نکن خخخخخولی جدا میتونی بزنی تو نت فقط ی بوس نیس ها

آخه برخورد با سیم خاردار کجاش تحریک کننده است

چه حسی می تونه بهت بده 🤣🤣🤣🤣

یعنی چی اخه واقعا لذت بخشع بخدامث این میمونه ی مرد بگه گردن دختر برام ظریف و تحریک کنندسخب گردن کلفت ...

پس صورت شوهرت ریش داره.اگه ریش نداشت با تیغ زده بود و عین خار نوک تیز میرفت تو صورتت متوجه حس ما میشدی.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
پس صورت شوهرت ریش داره.اگه ریش نداشت با تیغ زده بود و عین خار نوک تیز میرفت تو صورتت متوجه حس ما میش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😬😬🤣🤣🤣🤣خار نک تیز

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

دیوونه😂😂😂😂

اینا شوهرهاشون ریش دارن. ریش بلند میشه نرم میشه.مثل مال ما نیست که صدها سوزن همزمان بره تو صورتشون درکمون کنن🥲🥲