2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری حس ناراحتی دارم

ای صاحب عزیزِ ف---ا-----.ل، از عیبجویی و کنایهزدن و دخالت در کار دیگران پرهیز کن، زیرا هر کسی خودش مسئول کارهای خودش است و تو فقط مسئول کارهای خودت هستی. پس به تزکیهٔ نفس بپرداز و در اصلاح کارهایت بکوش؛ به لطف خداوند و بخشش خطاها و گناهانت نزد او امیدوار باش. مسئولیت کارهایت را به عهده گیر و از مقصر دانستن دیگران بپرهیز و اشتباهات گذشته را تکرار مکن؛ به امید حق.

حافظ برات گرفتم اینو گفت

گفتم شاید ناراحتی

برا من میگیری💔🙃

ای عزیز، شما در کاری به تنگنا برخورد کرده و سخت به زحمت افتادهاید؛ این موضوع عرصه را به شما تنگ کرده است. کوششها و زحمات شما تاکنون به نتیجه نرسیده است؛ اما در طی زندگی این مشکلات همیشه بوده و طبیعی است. باید بدانید که هرچه روزگار سختگیرتر شود، شما پختهتر و آبدیدهتر میشوید و تجارت ارزشمندی بهدست میآورید. این مشکل نیز مانند مشکلات دیگر پایان خواهد یافت؛ البته با صبر، بردباری و تلاش بیوقفهٔ شما. انشاءالله.

برای منم میشه بگیرید؟ البته اگه زحمتی نیس🙏🏻❤️

ای دوست، نه در ظاهر بلکه در باطن دچار غمی درونی شدهای. این دنیا نه سودش ارزش دارد و نه زیانش؛ پس غصه خوردن فایدهای ندارد. زندگی از آنِ شماست، نه شما از آنِ زندگی. در دنیایی که تاج و تخت سلیمانی به باد میرود، این دنیا ارزشی ندارد که برای آن ملول و غمگین باشی. پند و اندرز حکیمان را پذیرا باش و به گوش جان بشنو که غفلت از آن به سود شما نیست، هر چند شنیدن پند و نصیحت لذتبخش نیست. موفق باشید.

نه بابا چه زحمتی ❤️