اینکه براش ناز میکرد محل نمیده زیاد خودشو با ارزش میدونه رونالدو هم رولنیش شده بعد شما برید دنبال پسرا بیفتید🤣🤣 اینو از ویدئو هاش فهمیدم چقدر با سیاسته یه مستند هم داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ایرینا شایک نازش بیشتر بود ولی باهاش نموند .برای زندگی یه زن معمولی میخواست که حتی اگه خیانت کرد صداش در نیاد .وگرنه به لیست دوست دخترهای رونالدو نگاه کنید از جورجیا زیباتر و باکلاس تر .
آخه عزیز من خیلی کلی داری نسخه می پیچی بهتر بر مبنای کتاب و پادکست نظر بدیم نه یک نفر
مردا جذب زنی میشن دیر و سخت به دست بیاد آدما کتابی که یکبار خونده شده ترغیب نمیشه به خواندن دوباره مگه دایرةالمعارف باشه پس یک زن ارزش خودشو بدونه برای بهتر شدن خودش تلاش کنه در مسیر درست پیشرفت باشه همیشه خواهان داره
با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر