2777
2789
عنوان

راز اینکه رونالدو جورجینا رو گرفت

382 بازدید | 23 پست

اینکه براش ناز میکرد محل نمیده زیاد خودشو با ارزش میدونه رونالدو هم رولنیش شده بعد شما برید دنبال پسرا بیفتید🤣🤣 اینو از ویدئو هاش فهمیدم چقدر با سیاسته یه مستند هم داره

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الآن همه مثل جورجینا مغرور بشن شوهرهای مثل رونالدو جلوشون سیز میشه؟؟؟

اونایی که افتادن دنبال پسرا عاقبتشون چیشد؟؟

ازدواجم کرده باشن اینق شوهرشون خاطرخواه نیست مغرور نه با سیاست طبیعت مرد ناز کشی هس

رازش اینکه رونالدو دوسش داره

مردا این جورین اگه دختری که دوسش دارن حتی روزی دو بار قهوه ای شون کنه میگن به به

ولی دختری رو دوست نداشته باشن هزار مدل محبت و سیاست به خرج بده بازم تهش باهاش رفتار درستی ندارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
رازش اینکه رونالدو دوسش دارهمردا این جورین اگه دختری که دوسش دارن حتی روزی دو بار قهوه ای شون کنه می ...

خب با یه سری حرکات مرد شیفته ات میشه دیگه

ایرینا شایک نازش بیشتر بود ولی باهاش نموند .برای زندگی یه زن معمولی میخواست که حتی اگه خیانت کرد صداش در نیاد .وگرنه به لیست دوست دخترهای رونالدو نگاه کنید از جورجیا زیباتر و باکلاس تر .

رازش اینکه رونالدو دوسش دارهمردا این جورین اگه دختری که دوسش دارن حتی روزی دو بار قهوه ای شون کنه می ...

دقت کن به اون دخترایی ک مرد روانیشون هس حرکاتشان چیه من اکثرا عمینو دیدم

محتوا گروه ها خانوادگی 😐

آخه عزیز من خیلی کلی داری نسخه می پیچی بهتر بر مبنای کتاب و پادکست نظر بدیم نه یک نفر

مردا جذب زنی میشن دیر و سخت به دست بیاد آدما کتابی که یکبار خونده شده ترغیب نمیشه به خواندن دوباره مگه دایرةالمعارف باشه پس یک زن ارزش خودشو بدونه برای بهتر شدن خودش تلاش کنه در مسیر درست پیشرفت باشه همیشه خواهان داره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ایرینا شایک نازش بیشتر بود ولی باهاش نموند .برای زندگی یه زن معمولی میخواست که حتی اگه خیانت کرد صدا ...

به زیبایی نیست عزیزم توی دنیای واقعی هم داری میبینی خیلی ها زیبا هستن ولی مث اونای ک قیافه عادی دارن شاید شانس نداشته باشن چون سیاست دارن بعضیا

خب با یه سری حرکات مرد شیفته ات میشه دیگه

نه عزیزم

مردا توی دیدار اول تصمیم میگیرن یه دختر رو دوست دارن یا واسه شون منفعت داره

اگه دوسش داشته باشن حس شون پایداره اگه پای منفعت در میون باشه هر تکنیکی بزنی خبری نیست تهش

محتوا گروه ها خانوادگی 😐آخه عزیز من خیلی کلی داری نسخه می پیچی بهتر بر مبنای کتاب و پادکست نظر بدیم ...

خب منم همینو میگم طبیعیت مرد اینه دنبالت بیفته وقتی بیفته دنبالت ارزشتو بیشتر میدونه

دقت کن به اون دخترایی ک مرد روانیشون هس حرکاتشان چیه من اکثرا عمینو دیدم

هیچ وجه مشترکی ندارن

مردا با حرکات هول یه زن میشن ولی عاشقش نه!