2777
2789
عنوان

چرا عمم اینجوری گفته به کراشم❓😐

239 بازدید | 10 پست

امروز بسیجی ها مراسم داشتن و هم عمم هم کراشم بسیجین.

عمم اونجا دیدتش بهش گفته اینجا چشم چرانی نکنا ابروتو تو روستا میبرم

😐

اینم. بگم رابطشون باهم خوبه! و کراشم خودش شوخ طبعه...

و کلا همه به عنوان ادم خوب میشناسنش

حالا چرا عمم اومد پیش ما تعریف کرد؟! 😐چرا اونجور گفته بهش؟

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

کراش بسیجی دیگه چه سمی بود😂😂

لابد عمت فهمیده یه خبراییه خواسته گوششو بکشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کراش بسیجی دیگه چه سمی بود😂😂لابد عمت فهمیده یه خبراییه خواسته گوششو بکشه

سم جدید🤣

دقیقا درباره چی فهمیده یعنی 😫

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیجی خواهر و بسیجی برادر چه بسیج گونه مزاح میکنند .

کراش یعنی دوست پسر نیست دیگه آره ؟

فقط میتونم تو محیط کوچیک برای خودت دردسر درست نکنی مخالف کراش دوستی نیستم چون همسرم دوست پسرم بود اما واقعا روستا که تک به تک همو میشناسند امیدوارم عمه تون از حس شما حرفی نزنه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بسیجی خواهر و بسیجی برادر چه بسیج گونه مزاح میکنند .کراش یعنی دوست پسر نیست دیگه آره ؟فقط میتونم تو ...

کسی خبر نداره

باهم رابطه ای هم نداریم فقط کراشم روش

باهم فامیلم هستیم

مراسم تو شهر بود

مگه برادر بسیجی نبود یعنی چی کراش بسیجی

ممن کراشم روش و اونم انگار...

رابطه ای در کار نیست

کسی خبر ندارهباهم رابطه ای هم نداریم فقط کراشم روشباهم فامیلم هستیم مراسم تو شهر بود

بهتر عزیزم بهتر

من خودم شوهرم دوست پسرم بود اما پدرم پدرش در جریان ، درگیر نشخوار فکری نشو وقتی تو زندگی ات نیست . لطفاً زمانت برای خودت بگذار نه برادر بسیجی

حس میکنم سنش کمه چون پسرا که درگیر درس دانشگاه شغل پیشرفت باشند خیلی وقت این خاله زنک بازی ها ندارند

موفق باشی قشنگ جان از محیط سالم روستا هم لذت ببر بجای من یک نفس عمیق بکش

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بهتر عزیزم بهتر من خودم شوهرم دوست پسرم بود اما پدرم پدرش در جریان ، درگیر نشخوار فکری نشو وقتی تو ز ...

نه ما روستا زندگی نمیکنیم😁اونجا رفت و امد داریم

فقط خواستم منظور عممو بدونم و اینکه چرا اومد اینجا تعریف کرد

2790
2778
2791
2779
2792