2777
2789
عنوان

اون روی طلاق همین الانه

400 بازدید | 50 پست

همین الانکه به جای سر کار بودن تو این هوا و این اوضاع دلم میخواست خودم بچمو ببرم مدرسه

نه اینکه هزار کیلومتر ازم دور تر باشه

دلم میخواست واسه ناهار برنجم دم میکردم و با حوصله سالاد درست میکردم

منتظر میموندم تا خورشت جا بیافته

شاید واسه خودم یه قهوه ترک درست میکردم

با اون کیکی که از عصرونه دیروز مونده بود میخوردم

شاید برای خودم خانومی میکردم نه اینکه سر کار باشم به دلیلی که اصن نمیدونم چیه

از بچم دور باشم و ندونم چیکار میکنه با درس و مشقش و به جای یه مرد کنارم تو یه رابطه ای باشم که ندونم در آخر چی میشه

همیشه بعد طلاق گل و بلبل نیست گاهی مثه الان من دلتون تنگ خواهد شد

این بیرون خبری نیست

پس تا حد امکان سازگار باشید و خانومی کنید واسه خودتون

کاربر قدیمی 96 اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ خانومی از از خوشی جدا نمیشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاش جدا نمیشدی پس

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

آشنای ما بعد از طلاق خودش را ک ش ت البته اون شوهرش به زور طلاقش داد بچه را هم ازش گرفت

💔

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من اگه قرار باشه بعد طلاق بچم ازم دور باشه حاضرم تو اون خونه بارها بمیرم ولی طلاق نگیرم

توچاهم برم با خودم میبرمش میبندمش ب کولم

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

اونموقع راضی نبودی پس الان راضی باش و زندگی رو تلخ نکن ..قرار نیست کل زندگیتو تباه کنی به خاطر یه ازدواج..دلخوشی هاتو پیدا کن ..هممون در نهایت تنهاییم ..موفق اون کسیه که شهامت دنبال کردن خودشو داره

نه نمیخوام برگردم هزارتا دلیل هست اینو واسه اون خانومایی گفتم که خوشی میزنه زیر دلشون

چند سالته

2790
2778
2791
2779
2792