2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 53 پست
خدا صبرش زیاده. دنبال تاوان نباش. دنبال پیشرفت خودت باش و فکرتو ازش خالی کن. کم کم تاوان دادنش هم می ...

دنبال پبشرفت خودمم که رفتم ازمون خیاطی دیگه

ولی اون اونجا چی میکرد

می بینی خدا یه جوری سر راهم قرارش میده

خدایا چرا اینطوری میشه

چرا

چرا

چرا

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ناراحتی یه ریشه ای قطعا داره دیگه

همینطوری که کدورت اینقدر زیاد ایجا نمیشه

به هر حال وقتی تمایلی به ارتباط با شما ندارن شما هم کار خودت رو بکن

نمیشه که چون شما از هم خوشتون نمیاد یک طرف خودش رو محدود کنه پس هر کدام راحت بدون در نظر گرفتن اون یکی رفت و آمدش رو انجام بده

البته درست تر این هست که کدورت برطرف بشه که این ناراحتی ها هم تمام بشه

3،4 سال شدهپس دیگه کی؟؟؟ یادم که میاد که پشتشو میکرد بهمدلم میخواد بگیرم تیکه تیکه ش کنم

خوو تاوان چی رو بده؟

مگر کاریت کرده ؟

محل نداده محل ندادی

فکر نکن واسه خودم پیش نیومده ، اومده که میگم

من تا مستقیم گزند نزنن میگم گور باباش ، محل نده تا محل دونش پاره شه

این ناراحتی یه ریشه ای قطعا داره دیگههمینطوری که کدورت اینقدر زیاد ایجا نمیشهبه هر حال وقتی تمایلی ب ...

ریشه ش بیماری روحی روانیشه

بیماری روان داره عوضی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

اسی یسوال تو باخانواده شوهرت مشکل داری درست چرا با خانواده خودتم مشکل داری حتی با مادرت؟

فک کنم زبونت تند و تیزه حتی شوهرتم ازت دوری میکنه

تعییر رویه بده همه رو ازخودت میرونی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
طرف پشتشو میکرد به منآخه انگلمن تو رو آدم هم حساب نمیکنم

اگه آدم حسابش نمیکنی چرا رفتارش برات مهمه؟ول کن عزیزم دنیا پراز آدمای مشکل داره اگه قرار باشه برای رفتار همشون غصه وحرص بخوریم زندگیمون به فنا میر ه

خوو تاوان چی رو بده؟ مگر کاریت کرده ؟ محل نداده محل ندادی فکر نکن واسه خودم پیش نیومده ، اومده که می ...

طرف منو میبینه رو برمیگردونه پشتشو میکنه

بی احترامی میکنه

دیگه چیکارکنه که نکرده

ریشه ش بیماری روحی روانیشهبیماری روان داره عوضی

شما خودت بهتر از بقیه میدونی که دقیقا چه اتفاقی افتاده

ولی برای خودت خوب نیست که اینقدر با همه اطرافیانت مشکل داشته باشی

یه روز به خودت میایی می بینی بخاطر مسائلی که اونقدرها هم مهم نبوده بی دلیل خودت رو آزار دادی

خیلی درگیر اطرافیان نباش و کمی بی خیال تر طی کن

دنیا ارزش نداره آدم برای همه چی خودش رو اذیت کنه

طرف منو میبینه رو برمیگردونه پشتشو میکنهبی احترامی میکنهدیگه چیکارکنه که نکرده

خب تویم میکنی دیگه

چرا الان ناراحتی

ببین من دستمو بردم جلو دست بدم گفت دستم خیس دست نداد . کلا مسخره بازی ش بود میشناسمش. یبار عید تبریک گفت جای اینکه تبریک بگه مث آدم گفت ، همچنین

آخه یکی بهت بگه عید شما مبارک صد سال به این سالها باید بگی همچنین تازه از جاش تکون هم نخورد

خب نتیجه شد چی ؟ الان به هیچ جام نیست مادرشوهرم چند بار اعتراض کرد که چرا محل نمیدی بجای اینکه توصیح بدم گفتم دوست ندارم . میتونستم توضیح بدم ولی مادرشوهرم خودش دیده بود توضیح میدادم ضعیف دیده میشدم بهم زور میگفتن وقتی گفتم دلم نمیخواد دوست ندارم دیگه هم چیزی نتونستن بگن

بی محلی تاوان نداره عزیز جان خودت باید جبران کنی

خب تویم میکنی دیگه چرا الان ناراحتی ببین من دستمو بردم جلو دست بدم گفت دستم خیس دست نداد . کلا مسخره ...

این شخص مادرشوهرم نبود کسی دیگه بود اما چون قبلا می نشستم یکی یکی کارها و بی احترامی هاش رو میگفتم مادرشوهر فکر میکرد ضعیفم ک تونستن باهام اینطور باشن درست هم فکر میکرد

امت وقتی گفتم دلم نمیخواد همین که هست فهمیدن یک چیزایی عوض شده و به خودم اومدم دیگه دست از پر روبازی و طلبکاری برداشتن

ولی بازم میگم حق داری درباره اینکه دلت نمیخواد هم کلاس باشی

دنبال پبشرفت خودمم که رفتم ازمون خیاطی دیگهولی اون اونجا چی میکردمی بینی خدا یه جوری سر راهم قرارش م ...

نادیده بگیرش. باید صبرت بالا بره. هر سختی که توی زندگیت پیش میاد برای رشدت هست. اگر باعث رشدت نشه بعد از مدتی به نوع دیگری باز تکرار میشه. و انقدر این اتفاق تکرار میشه تا اون رشد مورد نظر حاصل بشه.

پس باید فقط روی پیشرفت و قدرت خودت تمرکز کنی.

اون هم خود به خود تاوان میده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اه یه ادم فوق سمی اطرافت هست

منم یکی شبیه اینو دارم هر جایی ک اون باشه انگار هوا نیست ترجیحا نمیرم

اونم قرار باباش بمیره بلاحره یه روزی

تصادف هم ممکنه برای همه پیش بیاد

وقت تلافی زیاده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اه یه ادم فوق سمی اطرافت هست منم یکی شبیه اینو دارم هر جایی ک اون باشه انگار هوا نیست ترجیحا نمیرم ا ...

خدا نکنه باباش بمیره

باباش پدربزرگ بچه مه