2777
2789
گلم ازدواج سنتی واقعا عالیه و خیلی شأن دختر حفظ میشهو ازدواج سنتی همون ازدواج عاقلانه انتخابی هست

آره عاقلانه تره

ولی ازدواج من از نظر خودم اصلا عاقلانه نبود به جنبه هایی ازش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ازدواج سنتی واقعا عالیه و خیلی شأن دختر حفظ میشهو ازدواج سنتی همون ازدواج عاقلانه انتخابی هست

ازدواج معامله خونه نیست که فقط شرط عقلانی توش ملاک باشه

باید احساس عشق و علقه کافی باشه باد ازدواج صورت بگیره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ازدواج من عاشقانه بودشوهرم ترم اخر دانشگاه بود عاشقش شدم باهم رفتیم تو رابطه بعدش رفت خدمت بعدش رفت ...

موضوع تاپیک رو دیدی عایا ؟ فکر کنم اینقدر محو شوهرت شدی موضوع رو یادت رفت اصلا 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو دیگه کی هستی 😐 خدایا یه چیزایی میخونم برگام میریزه...

واقعیته

دختر باید آنقدر محترم باشه که اونا منت داشته باشن بیان

و اینکه از این لحاظ عاقلانه اس که شما از بین چندین خواستگاری که میاد اگر خوب باشه قبول میکنی با توجه به تمام وجوه

اگه ادم خوبیه چرا میخواستی شرط های سخت بذاری براش؟

چون هیچ کس ارزش نداره به خاطرش از آرامش و خوشی ها و نیازهای طبیعی خودت بزنی و در روز های سختی زندگی کنی و به امید روز های با آرامش و رسیدن به نیاز های طبیعی تا سن پنجاه شصت سالگی صبر کنی

اگه تو سن پنجاه شصت سالگی بهش برسی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ازدواج من عاشقانه بودشوهرم ترم اخر دانشگاه بود عاشقش شدم باهم رفتیم تو رابطه بعدش رفت خدمت بعدش رفت ...

نیشتو ببند سینگل فلک زده

واقعا لبخند به لم اومد

الهی که همیشه باهم خوش و خرم و خوشبخت باشید💕😍

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

کسی که عاشقانه ازدواج کنه عزتش حفظ نمیشه..🤦

نه کی گفته، ربطی نداره اصلا .... شان به خیلی چیزهای دیگه هست وگرنه تو همون سنتی هم خیلی ها ما براشون هیچ شانی ندیدیم والا حتی از دور.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعیتهدختر باید آنقدر محترم باشه که اونا منت داشته باشن بیان و اینکه از این لحاظ عاقلانه اس که شما ...

توی خواستگاری سنتی اخلاق طرف دستت نمیاد

و تبدیل میشن به پدر مادرایی که اعصاب بچه و کل خانواده رو خراب میکنن