2777
2789
اره من اصلا نمیتونم شیاف بذارم با قرص راحت ترم

شیاف و نزار ..مقعدتم اذیت میشه ..همونپودر و آب زیاد ،آب داغ باشه خیلی بهتر بخور ..قشنگ تخلیه میشی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم برا یبوست مزمن این پودرو میخورم

خوب این پودر جوری نیست که مثلا بمرور روده عادت کنه بهش و اثر گذاریش کم بشه ؟ ...مثلا اگه امروز یک قاشق میخوردی بعد مجبور شی برسونی به دو قاشق یا سه قاشق...من میخوام بخرم یوقتا بخورم ولی از همینش میترسم ...ممنون میشم جواب بدی یه نفر دیگه هم اینجا گفت داعم باید بخوره ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

فقط پیدرولاکس بخورم؟؟؟؟؟

آره گلم ولی قرص پیزاکودیلم بخر خودت بخور جای شیاف ..خودت متوجه میشی روده هات تخلیه شده یا نه ..اگه دیدی اب دفع میکنی بدون کامل تخلیه شده ولی میگم آب زیاد باید بخوری

باشه مرسی عزیزم از راهنماییت

فدات ..الهی همیشه شاد و سلامت باشی

خوب این پودر جوری نیست که مثلا بمرور روده عادت کنه بهش و اثر گذاریش کم بشه ؟ ...مثلا اگه امروز یک قا ...

بباید سعی بکنی که دائم نخوری اگرم دائم خوردی مقدارشو زیاد نکنی هر بار یبوست گرفتی همون مقدار رو نگه داری آب زیاد بخوری سالاد حتماً هر روز بخوری سالاد کاهو ۴ تا میوه مختلف که فیبر کامل بهت برسه پودر پیدرولاکس گرونه بخوای هر روز یا هر ماه مقدارشو اضافه کنی اصلاً صرف نداره هزینه بالایی برات در میاد سعی کن ثابت نگه داری مقدارشو آب و میوه و سالادتو زیاد کنی

بباید سعی بکنی که دائم نخوری اگرم دائم خوردی مقدارشو زیاد نکنی هر بار یبوست گرفتی همون مقدار رو نگه ...

الان شکر خدا خوبم.ولی نیاز شد گفتم ببینم چطوریه وابستگی نمیاره روده هام تنبله قبلا هر ۴ یا۵ روز دفع داشتم الان با تغذیه رسوندم به روزی یه بار ..امیدوارم شما هم یه روز خوب بشی نیازی به دارو نباشه