2777
2789
عنوان

کات کردم ولی مامانش زنگ زده بهم

312 بازدید | 26 پست

دیشب باهاش کات کردم از همه جا بلاک کردم

چهار سال دوست بودیم و تازه اومده بودن خواستگاری

چون به شوخی از شام دادن و پذیرایی مون ایراد گرفت فهمیدم آدم بیشعور و نمک نشناسیه قید همه روزای خوب مون رو زدم

دیشب که خواب بودم مامانش دو بار بهم زنگ زده بود حالا نمیدونم خودش بوده چون با خط خودش بلاکه یا مامانش به مامانش زنگ بزنم؟ زن خوبیه دوسش دارم ولی زنگ بزنم نمیدونم چی بگم با خودشون میگه مگه مسخره بازیه زده زیر همه چی ولی من خیلی دلم از حرف پسرش شکسته خیلی بیشعوره فقط بلده غرورم رو خورد کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت آدم رکیه و همه چی رو میگه؟ من خیلی دلم میشکنه با وجود اینکه خیلی خیلی دوسش دارم

اره و فوق العاده بیشعوره هم خودش هم خونوادش

نگو مادرش زن خوبیه مادرش اونو بزرگ کرده و شعور یادش نداده

شوهرم هر سری ک میریم خونه مامانم اگه کباب بره هم بذاره جلوش اخر از ی جاش ایراد میگیره یا وقتی عقد بودیم سر زده اومد خونمون ما میوه نداشتیم بعد ک رفت پیام داد چرا برام میوه نیوردید ادم بیشعور ب هیچ عنوان درست نمیشه عمرتو حرومش نکن خداروشکر ک زود شناختیش

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲