2777
2789
عنوان

یه سوال

277 بازدید | 30 پست

چرا امضای قبلی من حذف شد ولی امضا هایی که در مورد حجابن حذف نشده ؟ مگه ممنوع نبود این موضوع

(لطفاً بحث رو به حاشیه نبرید کلا دو روزه نیست ازاد شدم

تنها جایی که از روشن فکری به عنوان فحش استفاده میشه اینجاست چون یه عده تو دوران پارینه سنگی گیر کردن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیرون بودن زلف زنان ایل جزیی از پوشش

زیبایشان است .

وهیچ مرد اصیل قشقایی وبختیاری به زلف زنان ایل

توجهی نمیکند .

همانگونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان

شالیکار بی اعتنا اند .

گرگ اگر هوس گوشت کند، پوست شکار برایش مهم

نیست ..

حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری . .

از نسل آلودهء من گذشت . .

به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید ..

متن امضام این بود

تنها جایی که از روشن فکری به عنوان فحش استفاده میشه اینجاست چون یه عده تو دوران پارینه سنگی گیر کردن

@ازسارابپرس

سلام

چون شما رو هدف قرار دادن و براتون گزارش زدن.

هنوز کسی برای اون ها گزارش نزده برای اون ها هم بزنن امضای اون ها هم حذف میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس

سلام عزیزم منم نمیتونم تگتون کنم من الان یه ماه عضو شدم ولی واسه پست گذاشتن یت کامنت گذاشتن همش مینویسه به زودی منتشر می شود کسیم نمیتونم تگ کنم میشه کمک کنین

سلامچون شما رو هدف قرار دادن و براتون گزارش زدن.هنوز کسی برای اون ها گزارش نزده برای اون ها هم بزنن ...

یعنی جدی هرکس واسه امضای بقیه گزارش بزنه باید امضای اون کاربر حذف بشه🫥

بدون هیچ دلیلی

شاید خصومت شخصی دلیلش😂🤌🏻💔🗿

بیکارننن رفتن واسه امضای من گزارش زدن

سلام عزیزم منم نمیتونم تگتون کنم من الان یه ماه عضو شدم ولی واسه پست گذاشتن یت کامنت گذاشتن همش مینو ...

سلام

بالای صفحه کنار علامت 🔔 بزنین روی علامتی که شبیه ذره بین هست 🔍

بعد مثلا این جا کلمه ی "منتشر" رو جست و جو کنین

⬅️ اول توی ۲۴ ساعت پیش رو ببینین

⬅️ بعد توی هفته پیش

⬅️ بعد ماه پیش

...

💡 جواب رو پیدا خواهید کرد

@ازسارابپرس 🌸

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامچون شما رو هدف قرار دادن و براتون گزارش زدن.هنوز کسی برای اون ها گزارش نزده برای اون ها هم بزنن ...

ببخشید یادم رفت سلام کنم 😶🤍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز