2777
2789

ایشالا این دیگه آدم باشه و یه پایان خوشی داشته باشین

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🍀 از این به بعد با یه فاطمه ی دیگه طرفین، اگه رفتارم با شما تغییری کرد که تقصیر خودتونه اگرم نه ک بخاطر خوبی خودتونه،پس جای گله ای نمیمونه😉🌻۱۴۰۴/۱۰/۹ مخاطب؟ تمام کسایی که منو میشناسن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قربونت بشم ایشالا 🫠🤍

نشی ک💖

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🍀 از این به بعد با یه فاطمه ی دیگه طرفین، اگه رفتارم با شما تغییری کرد که تقصیر خودتونه اگرم نه ک بخاطر خوبی خودتونه،پس جای گله ای نمیمونه😉🌻۱۴۰۴/۱۰/۹ مخاطب؟ تمام کسایی که منو میشناسن..

از کجا پیدا کردی منم میخوام راز موفقیت بگووو

توی سرکارم

جدید اومده بود بعد کم کم گفت میشه کار براام توضیح بدی اینا چند بار رفتیم بیرون به عنوان همکار بعد دیگه درخواست داد منم قبول کردم

🐍🌶

بهش بگو مبارکه مادام

مبارکه مادام🙄😐