من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4763 عنوان گروه قدیمی تلگرام بدون عضو میخرم 45 بازدید | 5 پست دوستان چون برای گروه میخوام عضو بخرم باید قدیمی باشه چون عادی نیست گروهی که یک ماهه تشکیل شده یهو چندهزارتا اعضا گروه برای سال ۲۰۲۴ به قبل میخرم اگه اکانتت قدیمیه نمیدونم گروهو کلا حذف کردی یا هنوز هست فقط تو نداری روش برگشت داره درخواست دوستی بدید اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 1404/10/09 | 11:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4763 چقد میخری برای سال چنده ؟ اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4763 چقد میخری ۲۵۰ هزار اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 4763 گروه یا کانال؟ گروه اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱