2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

67 بازدید | 9 پست

راستش من پایه دهم که بودم.یک روز داشتم با اتوبوس میومدم یک دختر چادری رو دیدم خیلی مظلوم و اروم بود.یکروز داشتم از مدرسه برمیگشتم دیدمش رفتم جلو گفتم ما هر پنجشنبه استان شهدا برنامه داریم دوست داشتید تشریف بیارید.گفت ممنون.بعد یادم افتاد که شمارم رو بهش ندادم.روز دیگه رفتم یک پاکت نامه که توش استیکر شهدا و یکنامه بود بهش دادم.بعد دوستش گفت ببخشید میشه انقد مزاحم نشید.بعد گفتم چشم

مبارزه با منافقین و مزدوران خودفروخته.با افتخار.افراد هتاک به شهدا نظام و اسلام شناسایی و معرفی میشوند

امتحان نوبت دوم شد که رفتم گفتم میشه کتاب زبانتون رو بدید؟گفت ببخشید من خیلی اذیت میشم لطفا مزاحم نشید.این قضیه گذشت تا پایه یازدهم.اصل ماجرا اینجاست.من دیگه کاری به این زینب نداشتم.راه خودم رو میرفتم.بعد متوجه میشدم جلوتر برمیگرده نگاه میکنه.یکروز داشتم میومدم گردنبند ذولفقار امام علی رو انداخته بودم گردنم.روز قبلش دوستش بلند بلند گفته بود گردنبند نبوده که تسبیح بوده.اما امروزش برداشت گفت خود زینب چقدرم بهش میاد طوری که متوجه بشم.

مبارزه با منافقین و مزدوران خودفروخته.با افتخار.افراد هتاک به شهدا نظام و اسلام شناسایی و معرفی میشوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم داری رمان تعریف میکنی یا رمان خوندی

سلام.ن واقعیته.چرا مسخره میکنی؟

هر طور نگا میکنم فیکه😂

چرا.لطفا از تایپیک غیرمربوط خودداری کنید

من بیرون بودم پریود شدم همین حسبود دقیقا

وقتی معلق شدی حس بیشتر بگیر.خب؟