2777
2789

به نیازهای بچه تون برسید

شوهرم برا بچه ها خرج میکنه به من که میرسه میگه ندارم

ساده ترین چیزام باید ازش نخوام چون میگ ندارم

مثلا پول باشگاه یا آرایشگاه یا روکش دندونامو...

ولی برا بچه ها از،زیر سنگمشده پول کلاس زبان وباشگاه واینا جور میکنه

حتی برا خودشم خرج نمیکنه میگه ما مسولیم در قبال بچه هامون

خوب باید کل چیزی که داریم وقف بچه ها کنیم؟؟

این درسته واقعا؟؟

مامانای دهه شصتی جواب،بدن لطفا

شما تا چه حد از خواسته های خودتون میگذرید به خاطر بچه هاتون

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

این ک به فکر بچه ها هست واقعا عالیه ... ولی اگر ندارید راست میگه اولویت بچه هست اونا ک نخواستن ب این دنیا بیان اونم تو این کشور .. شماها اوردینشون و تا ابد مسئولید .. ولی اگر داره و خرجت نمیکنه بحثش جداست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه مو در حد متوسط نگه می دارم کلاسایی که لازم مثلا زبان و موسیقی می ره مدرسه متوسط پنجاه میلیون شهریه هست خوردو خوراکش مثلا آجیل و میوه و کورن فلکس و کیک و شیرینی غذای بیرون دوست داره پوشاک که کوچیک نباشه تمیز باشه خوردو خوراک مدرسه و کلاس ها هفته ای یکبار شهر بازی دکترش دندان پزشک کودکان یا نیاز باشه چشم پزشک یا ارتودنسی واسه چکاب فک

والا اینجوری هستم ک اگه کفش پسرام خراب باشه

منم کفشم داغون باشه همسرم باید برای هر سه تامون بگیره فرق نزاره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من دهه شصتیم؛کلا خرابه بچمم ؛از تو دهنم میزنم میدم بهش؛خدا رو شکر هست ها همه چی ولی من کلا نابودم میگم بچم بیشتر بخوره.میدونم رفتارم ایراد داره ولی درست نمیشم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
دهه هشتادیم مامانم دهه شصتیهاز همه چیش میگذره برای ماکه البته هم وظیفه ی اونه ک بگذره و هم وظیفه ی ش ...

چه خودخواهی

کل جوونی مون بره پای شما

بعدش برید پی خودتون به خدا که تو پیری هم تنهامون میزارید

من دهه شصتیم؛کلا خرابه بچمم ؛از تو دهنم میزنم میدم بهش؛خدا رو شکر هست ها همه چی ولی من کلا نابودم می ...

بحث غذا نیس

میگم به خودت هیچ خرجی نمیکنی؟

همه ی پولتو برا بچه ت خرج میکنی

من متولد ۷۷ هستم و دوتا بچه دارم همسرم دهه شصتی من اکثرا از خودم میزنم برای بچه ها همیشه بهترین ها رو برای بچه هام میخوام ولی خب همسرم متعادل هست هم به بچه ها رسیدگی میکنه هم به خودمون چیزی نیاز باشه از خودمون نمیزنه بخاطر بچه ها البته وضع مالیش خداروشکر خوبه شاید اگه وضع مالی خوب نبود از خودمون میزد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
چه خودخواهیکل جوونی مون بره پای شمابعدش برید پی خودتون به خدا که تو پیری هم تنهامون میزارید

تا وقتی اون بچه نیاز داشته باشه وظیفتونه دااا

مگه مجبور بودید بچه دار بشید

وقتی بچه اوردید باید اول نیاز هاش رو برطرف کنید بعد به فکر خودتون باشید ..

من که صد در صد همین کارو میکنم حتی همین الانم میخوام برم منتها نمیذارن 😂😂

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]

والا اینجوری هستم ک اگه کفش پسرام خراب باشه منم کفشم داغون باشه همسرم باید برای هر سه تامون بگیره ف ...

همون

شوهرم میگه تو باید بسازی اول اونا مهمن

همونشوهرم میگه تو باید بسازی اول اونا مهمن

نه من برای خودن ارزشی دارم

خب لب بود ک دندون اومد اول من بودم دیگه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

تا وقتی اون بچه نیاز داشته باشه وظیفتونه دااامگه مجبور بودید بچه دار بشیدوقتی بچه اوردید باید اول نی ...

خب پدر مادرتون از خودشون میزنن میزارن تو دهن شما خب اینجوری تو پیری هم وظیفه شماست بهشون رسیدگی کنید تو دنیا همه چیز عوض داره نه پس اونا از جوانی خودشون بگذرن شما هیچ وطیفه ای در قبالشون نداشته باشید بخدا که دهه هشتادی ها یه تخته کم دارن هر دهه هشتادی اطرافم هست همینن والله

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
تا وقتی اون بچه نیاز داشته باشه وظیفتونه دااامگه مجبور بودید بچه دار بشیدوقتی بچه اوردید باید اول نی ...

ما چه بدبختیم که تو بچگی فقط به فکر پدرومادر بودیم که خیلی خرج نکنن یادمه برا جهاز خریدن عذاب وجدان میگرفتم که چقد بابام خرج کرده

الانم به فکر بچه هامون

ما نسلی هستیم که برا خودمون زندگی نکردیم