2777
2789
عنوان

قابل توجه بعضی خانم ها

1160 بازدید | 48 پست

. نی نی سایت هیچ محدودیتی برای عضویت خانم ها و آقایون نداره و همه فارغ از جنسیت می تونن از نی نی سایت استفاده کنن !

این بخشی از متن قوانین عضویت در نی نی سایت

اگه مردی بی ادبی کرد توهین کرد مزاحم شد گزارش بزنید یا برخورد کنید ! همینجور بیخودی به همه آقایون نپرید .

ادم احساس امنیت نداره اینجا !

اینکه اون اقا بیکار یا خاله زنک یا هرچی به خودش مربوط

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادرسش همینجا بزار لینک سایت

اینجا چجوری میای اونجا هم همینه دیگه سرچ کن

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

ادرسش همینجا بزار لینک سایت

بزن ددی سایت میاد همشون پسرن

اینجا کسل نمیشی از حاملگی و اشپزی و خواهر شوهر مادر شوهر میگن ؟

تاپیکهای سیاسیو اجتماعیم که یسری عقده ایی ریپورت میکنن خفقان ایجاد میکنن

این همه ما از دست شما امنیت نداشتیم یه بارم شما نداشته باشین...همیشه شعبون یه بارم رمضون

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن

اینجا چجوری میای اونجا هم همینه دیگه سرچ کن

آخه همچین سایتی نیست که بتونم پیداش کنم

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

اینجا نود و نه درصد تاپیکا درباره دغدغه های خانوماست چرا مردا باید بیان عضو بشن؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

شما فک کن ما این همه سال از دست شما تو کوچه خیابون امنیت نداشتیم چی کشیدیم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دقیقا پرو ها میتن بحث هم میکنن یکی اومده میگه دخترا باید بعد ۱۸ سالگی کار داشته باشن تا ازدواج کنن منم گفتم تو این ساعت باید سرکار باشی اینجا چه غلطی میکنی بهش برخورد😂

2790
2778
2791
2779
2792