2777
2789
عنوان

میشه بیاین

31 بازدید | 6 پست

مامانم رفته ازمایش خون داده چون خیلی کم خون و کلا دست و پاهاش زرد شده بود دیگه به مادر بزرگم رفتن وقتی ازمایش دادن بعدش تو راه مامانمم افتاده زمین

خیلی نگرانم از نتیجه ازمایشش

این مورد تا حالا داشتین

مامانمم کلا 50 کیلو شده

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش برسین چیزای خونساز بخرین براش

نمیخوره اصلا

همین الان دعوا کردیم سر صبحانه نخوردنش

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

خوب چرا دارو نخریدین بدین بهش صبر کردین زرد شه ببرین دکتر حتما دوشاب بدین فشارخون بگیرین

مگه دکتر میاد؟

بع زور بردیمش

نمیخوره اصلاهمین الان دعوا کردیم سر صبحانه نخوردنش

خوب کمخونه اشتها نداره دیگه

ببرش دکتر سنتی

قرص آهن گرمه خیلی

باعث میشه صفرا بره بالا، صفراهم بره بالا توبدن خون تولید نمیشه!!

پس قرص آهن مصرف نشه بهتره

گوشت قرمز کنجه ای سرخ کنید بالیمو تازه بخوره بدون نون

ده شیره، مغزیجات، موز، خرما بخوره

خوب کمخونه اشتها نداره دیگه ببرش دکتر سنتی قرص آهن گرمه خیلی باعث میشه صفرا بره بالا، صفراهم بره با ...

مرسی❤❤❤