منو شوهرم یه مقدار پول دستمون هست میخایم ماشینمونو عوض کنیم یه دونه ساینا داریم میخایم ام وی ام ایکس ۲۲پرو بخریم نمیدونم چرا دو دلم ممنون میشم راهنماییم کنید
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخاطر گرونیاس ک دودلیفعلا باهاش طلا بخرید رشدشو ک کرد بعد بخریداینده معلوم نیس تو این مملکت
اره خودمم نظرم همین بود میخاستم طلای کهنه بخرم
بخاطر گرونیاس ک دودلیفعلا باهاش طلا بخرید رشدشو ک کرد بعد بخریداینده معلوم نیس تو این مملکت
ولی ماشینم گرون میشه دیگه فرقی نمیکنه که
درستهاگه خونه خوب داری پس اندازم داری عوض کن ماشینتو ولی ی جیز این وسط میلنگه ک شک کردی
خونه داریم پس اندازم داریم ولی نمیدونم چرا دودلم😂
یا خونتو بزرگ کن یا اگر پس اندازت کمه زیاد کن اگه همه اوکیه ماشین بخر انقد گرونه ماشین ادم دلش نمیاد
راستشو بخای قصد داشتیم خونه رو عوض کنیم که نشد یعنی پولمون نرسید خونم طبقه پایین پدرشوهرمه البته واسه خودمونه به اسم خودمونه با خانواده شوهرم مشکلی نداریم خدارو شکر ولی میخاستیم مستقل شیم که واقعا نشد چون خونه خیلی گرون شده نمیدونم با پولی که دستمه چیکارکنم....
پس همونه ک دلت نیسمن باشم پس اندازمو زیاد میکنم اول از اونجا پامیشم چند متره اونجاچجور خونع ای میخوا ...
اینجا اندازشو نمیدونم دوتا اتاق خواب دارم حیاط پشتی و هالمم خوبه اندازش نه بزرگ نه کوچیک مشکلی ندارم فقط میخاستم مستقل شم خونه ای که پسندیدم ۴ میلیاردو نیم قیمتش بود زورمون نرسید