2777
2789
عنوان

خواب دیدم(باردار ها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست
😂میدونی ۹ ماه تو ۹ دقیقه خلاصه شد نمیدونم از کجا فهمیدم باردارم قسمت زایمان هم نبود ی دفعه اومد تو ...

تعبیرش خوبه زایمان یعنی مشکل حل میشه یا چیزی میخوای بدست میاوری

بچه روزی و برکت و ازدواج معنی میدا

بده چت جی بی تی برات تفسیر کنه

فعلا امضا ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 بی احساس

واقعا بارداری مثل کابوسه برام 🫡😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خدانکنه خالش😂❤️❤️نامعلوم نفهمیدم متاسفانه کار ب اونجا نگشید فقط نمیدونم چرا بعد دو روز داشت راه میر ...

الهی بچه به خالش رفته ها انقد توانمنده😂😂❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

بچه تو خواب یعنی دولت پسر تپل اگر باشه

والا نفهمیدم جنسیتش چیه

ممنونم عزیزم🙂↔❤️

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

تعبیرش خوبه زایمان یعنی مشکل حل میشه یا چیزی میخوای بدست میاوری بچه روزی و برکت و ازدواج معنی میدا ب ...

مرسی قشنگم دستت دردنکنه

فرستادم گفت رشد درونی مسئولیت پذیری

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

واقعا بارداری مثل کابوسه برام 🫡😂

😂😂نه من خیلی دوست دارم اون دوران و هرچند نمیخوام بچه دار شم

من بارها خواب بچه داشتن و تو دوران مجردی دیده م حس مادر شدن صد بار تو خواب تجربه کردم 😂

😂😂حالا تو واقعیت هم تجربه کردی یا نه

الهی بچه به خالش رفته ها انقد توانمنده😂😂❤️

😂😂وای😂😂😂❤️❤️❤️❤️

عزیزم مریم مقدس شدنت تو این دوران مبارک

😂وای شدم زهرای مقدس🙂↔️😂😂

😂😂نه من خیلی دوست دارم اون دوران و هرچند نمیخوام بچه دار شم

نه من دوست ندارم بچه هم نمیخوام ، با اینکه بچه ها رو خیلی دوست دارم 😂🩷

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نه من دوست ندارم بچه هم نمیخوام ، با اینکه بچه ها رو خیلی دوست دارم 😂🩷

❤️❤️❤️🙂↔️