2777
2789
عنوان

خواب دیدم(باردار ها نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست
نه من فقط میترسیدم باور نکنن با کسی نبودم 😂😂😂

😂😂😂من اینقدر حالم بد بود به اینا فکر نمیکردم فقط اینجوری بودم که حالا اینو چه کارش کنم 🫥🫥🫥😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

وقتی میگید باردار نیاد با سر میایم😂

😂😂😂😂😂نمیدونستم دیگه نمیگم

ایشالا با سلامتی بچت و تو بغلت بگیری قشنگمممم

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂من اینقدر حالم بد بود به اینا فکر نمیکردم فقط اینجوری بودم که حالا اینو چه کارش کنم 🫥🫥🫥😂

😂😂وای

ب دنیا اوردیش یا نه

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

😂😂😂😂😂نمیدونستم دیگه نمیگمایشالا با سلامتی بچت و تو بغلت بگیری قشنگمممم

دعا کن عزیزم برام

ممنون

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

😂😂وایب دنیا اوردیش یا نه

😂😂 ارهههه ، عشق و علاقه موج میزد 🫡🫥😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خب تو قسمت اخرشو دبدی فقط برو از قسمت اول ببین بعد بیا بگو ماهم تعبیر کنیم😂

😂میدونی ۹ ماه تو ۹ دقیقه خلاصه شد نمیدونم از کجا فهمیدم باردارم قسمت زایمان هم نبود ی دفعه اومد تو بغلم🙂↔️😂

😂😂 ارهههه ، عشق و علاقه موج میزد 🫡🫥😂😂

😂وای نه من عاشق بچم شدم هیچ نفهمیدم پسره یا دختر

😂وای نه من عاشق بچم شدم هیچ نفهمیدم پسره یا دختر

من نههههه😂😂 منم نفهمیدم

خاله قربونش بره حالا دختره یا پسر😂😂😂😂

خدانکنه خالش😂❤️❤️

نامعلوم نفهمیدم متاسفانه کار ب اونجا نگشید فقط نمیدونم چرا بعد دو روز داشت راه میرفت برگام ریخته بود

سری بعد ایشالا بریم سونو🙂↔️

😂😂😂😂من اصلا دیگه نمیخوام تجربه اش کنممم