هر روز بحث داریم به من میگه تو حسودی ترو هیشکی دوست نداره خدا هم دوست نداره سه سال ازمون میدی قبول نمیشی اینهمه کتاب خریدی دیگه واقعی داره باورم میشه هیشکی دوسم نداره چون نه آدمی تو زندگیمه نه خواهرام رابطه خوبی باهام دارن نه خدا چیزایی که میخوام بهم میده خسته شدم دیگه میگم خدایا لااقل بکش منو راحت کن اینهمه زخم زبون نشنوم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهرا یه چیری میگن جدی نگیر بعدم تا ۵ سال پشت کنکور بودن امسال بخون قبول شو ببند دهنشونوبه اونا هم ...
من ۲۶ سالمه ازمون استخدامی داده بودم قبول شدم امسال مصاحبه رد شدم راست میگه خدا منو از همچی بی نصیب کرده نه خانواده خوب نه شغلی نه همسری نه بچه ای نه پولی 😔
وقتی ی نفر نزدیک این و میگه، به نظرم جای فکر و تامل هست روی رفتارتون.
من کاریش ندارم فک میکنه من حسودم با یه پسری دوسته هیچی نداره حتی هزار پس انداز نداره بزور به پسره میگه بیا منو بگیر نه عروسی میخوام نه چیزی بعد به ما میگه خونه ای که دسته مستاجره باید بدید من با این پسره برم زندگی کنم بش میگم نه این خونه پس اندازه همه پول مستاجرش پس اندازه کل خانوادس مگه مجبوری با همچین آدمی ازدواج کنی میگه پس خونه رو بفروشید سهممو بدید میگم یعنی هر دختری شوهر میکنه ارثشم از خونه پدرش میبره سر این موضوع بحث کردیم بنظرتون من ناحق میگم ؟چند سال من دارم پا سوز این میشم دارن همش حق منو ناحق میکنن بزور سهم منو فروختن آوردن شهرستان خونه خریدن که سال تا سال این خونه گرونم نمیشه الانم خودش میخواد بره تو اون شهری که بزور مارو آورد ازش اینجا میگه خونه اونجا رو از مستاجر بگیرید بدید من میگم ما پول پیش اونو دادیم طلا هر چقدر سود کنه ماله همس چرا باید یکسال بدیم تو مجانی بشینی توش درحالی که وظیفه شوهرت و تو داری از همه حق و حقوقت میگزری خونه هم بدی اون راحت بشینه توش خانوادت ضررر کنن