2777
2789
عنوان

بچم یسالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی اشتهاس از وقتی آنفولانزا گرفته هم کلا چیزی نمیخوره چهارشب تب شدید کرد ولی باباش میگه اصن بها ...

نه بابا وقتی برگردی حالش خوب میشه .اون وقت از بغلت جدا نمیشه .ترس اینو داره که دوباره بری من خودم تجربه کردم که میگم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

نه بابا وقتی برگردی حالش خوب میشه .اون وقت از بغلت جدا نمیشه .ترس اینو داره که دوباره بری من خودم تج ...

دلم خیلی براش تنگ شده لعنت به جاریم که معلوم نبود این مریضی کوفتی از کجا اورد مریض شده بودن پسرش به طرف پسرم فوت میکرد بعد اینجوری شد

خودشونم دو روز درگیر بودن دخترش که اصن نیفتاد

مادرشوهرمم همینطور بعد به من میگفت چون تو انرژی منفی جذب میکنی برای همین مریض شدی

دیروز به خدا که نفس رفت با این ماسک و اینا یذره حالم بهتره که از دیشب باز تب دارم

پسرم یعنی انقدر درد کشید که میگم فقط دماغش مونده چهار روز تب شدید باز الان دو روزه سرفه شدید خواهرمم اسم داره نمیذارم بچت رو ببرن اونجا پیش مادرشوهرمه میدونم باز پس فردا شوهرم بهم میگه بی کس و کار یتیم

عزیزم انشاالله بسلامتی برگردی پیش گل پسرت♥️من چهارماهگی آنفولانزا گرفتم بستریم نکردن نمیدونم چرا

ممنونم عزیزم ان شاءالله

ان شاءالله خدا بچتو حفظ کنه من تنگی نفس داشتم با تب و ضربان قلب بالا

ممنونم عزیزم ان شاءالله ان شاءالله خدا بچتو حفظ کنه من تنگی نفس داشتم با تب و ضربان قلب بالا

آها پس حالت خیلی بد بوده

من درد قفسه سینه ضربان قلب بالا و لرز شدید داشتم

ولش دکترای بیمارستان ک طرحی هستن گیجن 🤣 بخیر گذشت باز

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

آها پس حالت خیلی بد بودهمن درد قفسه سینه ضربان قلب بالا و لرز شدید داشتمولش دکترای بیمارستان ک طرحی ...

باز خداروشکر بخیر گذشت من نمیخاستم بستری شم میگفتم پسرم خونه تنهاس اما گفتن خطرناکه

باز خداروشکر بخیر گذشت من نمیخاستم بستری شم میگفتم پسرم خونه تنهاس اما گفتن خطرناکه

قربونت🌹💗 آره حق داشتی منم بخاطر پسرم نمیخواستم بستری بشم خیلی وابسته ست ۴سالشه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗