2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 97 پست
خب دیگه کجات الان بچه ست 😐😐😐😐همه دخترا روحیه شون لطیفه این چه حرفیه آخه مگه میخوای بری بجنگی 😐ب ...

خیلی خیلی زوده که مامان کسی باشم خیلی زوده شکمم بیاد بالا نمیدونم😭😭😭

ای جونم خدا حفظت کنه من ۳۵ سالمه با همین روحیات و اگه منو ببینی میگی ۲۰ بیشتر نیستم انقد ک بیبی فیسم ...

عزیز دلم زنده باشین اره منم ظریفم ولی میدونی هیچ وقت نخاستم بفهمم سنم اینه چون از بچگی همیشه انگار عقب تر از همه بودم همیشه باهام مثل کوچولوها خانوادم رفتار کردن مثلا ازدواجم عاشقانه بود ولی فکن بخاطر ترس و اماده نبودنم ۶ ماهه نذاشتم شوهرم بهم دست بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز اولشه و فک میکنی نمیتونی بزار بیاد اونوقت خودت از خودت تعجب میکنی قطعا میتونی که خدا یکی از هدی ...

نه اصلا نمیتونم ولی شرایط الانم نمیتونم تحمل کنم از شدت ترس که یه چیزی الان تو دلمه روزا همش ضربان قلبم به شدت بالاعه شباهم ۴ ۵ بار از خاب هی بیدار میشم هی به شوهرم میگه میترسم چیکار کنم میترسم هی دوباره میخابم هی باز پا میشم یادم میوفته مثلا اللن یهو ساعت ۷ چشام باز شد باز یادم اومد دیگه خابم نمیبره

عزیز دلم زنده باشین اره منم ظریفم ولی میدونی هیچ وقت نخاستم بفهمم سنم اینه چون از بچگی همیشه انگار ع ...

اخ منی تو🤣🤣🤣🤣هیچکس منو قاطی بزرگا حساب نمیکرد🤣🤣

۱۶سالم بود ازدواج کردم با بچهای فامیل همسرم حرف میزدم🤣بازی شون نیدادم یا مشقاشونو مینوشتم براشون الان اونا بزرگ شدن میگن هم بازی ما تو بودی🤣🤣🤣الان شدی مخرم رازمون🤣

جوریم ک تو جمعی باشم با رده سنی ۱۰تا ۲۰سال در اتباطم تا همسنای خودم🤣

و در باره رابطه با همسرم😭۳ماه بود نمیزاشتم دستم بزنه چ برس........

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اخ منی تو🤣🤣🤣🤣هیچکس منو قاطی بزرگا حساب نمیکرد🤣🤣۱۶سالم بود ازدواج کردم با بچهای فامیل همسرم حرف ...

وای منم دقیقا تا ۶ ماه نذاشتم و تو جمع ها با بچه های ۲۰ سال به پایین همبازی میشم صحبت میکنم

وای منم دقیقا تا ۶ ماه نذاشتم و تو جمع ها با بچه های ۲۰ سال به پایین همبازی میشم صحبت میکنم

دقیقااااا منی🤣🤣🤣🤣

ببین پارسال رفتم مسافرت با یه عده ک نمیشناختمشون بعد دوروز همه دخترای ۱۴تا ۱۸ باهام دوست بودن ودورم جمع میشدن و الانم باهاشون در ارتباطم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

دقیقااااا منی🤣🤣🤣🤣ببین پارسال رفتم مسافرت با یه عده ک نمیشناختمشون بعد دوروز همه دخترای ۱۴تا ۱۸ ...

وای بخدا منم همینم هر پنج شنبه به شوهرم میگم بریم کافه میگه من درکت نمیکنم قاطی این دهه ۹۰ ها اینجا چی میخای میگم بخدا عشق میکنم هم سنامو میبینم میگه اینا اخه هم سنای تو نیستن که شوهرم ۱۲ سال ازم بزرگتره

وای بخدا منم همینم هر پنج شنبه به شوهرم میگم بریم کافه میگه من درکت نمیکنم قاطی این دهه ۹۰ ها اینجا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مردا زودتر ب بلوغ میرسن تا خانما

منی ک هفته پیش برا برف بازی ذوق داشتم باوجود ۳تا بچه

پسر بزرگم ۱۶ سالشه

وای عزیزم ماشالا

ماشاالله ب جونت😘🙏

بخدا خیلی میترسم خیلللی شایدم من دیونم که این حسارو دارم نمیدونم خیلی تو شوکم ۳۰ سالمه ولی نه فکنم ی ...

خب اینکه خیلی عالیه گلم

مادرا باید این اخلاق رو داشته باشن تا بتونن با بچه هاشون دوست بشن و مدیریت شون کنن خیلی عالیه الان که

ببین الان بخاطر جدید بودن این اتفاق برای تو و بهم ریختن هورمون هات اینطوری شدی احساسی تصمیم نگیر خیلی هم بهش فک نکن بزار روند عادی شو طی کنه بعد خودت متوجه همه چیز میشی فقط صبر کن فقط صبر

خب اینکه خیلی عالیه گلم مادرا باید این اخلاق رو داشته باشن تا بتونن با بچه هاشون دوست بشن و مدیریت ش ...

وووووویییی یعنی یهو ببینم شکمم اومد بالا الان گفته شنبه برم سونو و مجدد ازمایش بتا بدم دارم سکته میکنم فکن اول راهه من ۳ تا سکته ناقص زدم